Interiør

Hver eneste detalj i Eclipse Cross er laget med tanke på komfort og lett tilgjengelighet.

Horisontal akse

Interiør tilpasset deg

Eclipse Cross har et dashboard der instrumentpanelet er plassert horisontalt for å gjøre alle funksjoner lett tilgjengelige for deg.

Fleksible seter

Seter for enhver anledning

Setene gir meget god støtte til ryggen, og det er godt med benplass. Det er plass til fem voksne i Eclipse Cross og baksetene kan skyves frem og tilbake, eller legges helt ned hvis du ønsker mer bagasjeplass.

Rockford Fosgate® premium musikkanlegg

Godlyd

Eclipse Cross kommer med et lydanlegg fra Rockford Fosgate®, en verdensledende produsent innen lydteknologi.  Anlegget Inkluderer en rekke finesser, 9 høyttalere og subwoofer.

Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Utvid horisonten

Smartphone Link Display Audio System (SDA) er en trykkfølsom skjerm som er kompatibel med smarttelefonen din. SDA gjør at du kan bruke Android Auto eller Apple CarPlay til å integrere mobilen i bilens system. Da kan du bruke Spotify, Google Maps og andre apper. Du kan selvsagt ringe, ta imot anrop og sjekke svareren hands free, så du kan ha fullt fokus på veien.

Panorama soltak

Sol ute, sol inne

Panorama soltaket skaper en helt egen atmosfære, og gjør at bilen føles både lysere og romsligere. Soltaket er to-delt, og den ene delen kan åpnes. Du har til og med en innebygget elektrisk persienne, hvis solen skulle bli litt for pågående.