Kjøreopplevelsen

Eclipse Cross er skapt for å gi deg den optimale kjøreopplevelsen. En kraftig turbomotor gir deg mye muskler under panseret og S-AWC firehjulstrekk sikrer optimal stabilitet og veigrep uansett kjøreforhold.

Krengningskontroll (AYC)

Den perfekte linjen

AYC forbedrer svingegenskapene ved å bruke bremsingen til å fordele dreiemomentet optimalt til venstre og høyre hjul. Hjulopphengene er tilpasset den økte stivheten i chassiset for presise kjøreegenskaper og ekstra stabilitet. Det gjør at du alltid kan finne den perfekte linjen gjennom svingen.

Head up Display (HUD) + Touch-flate

Fullt fokus, fullt informert

HUD-systemet viser viktig informasjon rett over dashboardet. Det gjør det enklere å holde øynene på veien samtidig som du får med deg nyttig informasjon som hastighet og aktive sikkerhetssystemer. Systemet betjenes med en lett tilgjengelig touch-flate og et lettlest Head-up Display gir deg informasjon i sanntid som hjelper deg med en trygg og oversiktlig kjøretur.

Auto Stop & Go (AS&G)

Smartere kjøring, mindre sløsing

AS&G stanser motoren når trafikken stopper. Det betyr mindre sløsing av drivstoff og lavere CO2-utslipp uten å forstyrre de elektroniske systemene i bilen. Når du vil kjøre igjen starter motoren umiddelbart.

Turbomotor med direkte innsprøytning

Friske fraspark

En nyutviklet 1,5 liters turbomotor med direkte innsprøytning genererer imponerende drivstoffeffektivitet og mye kraft. Når du skal akselerere, så svarer den med 0-100 km/t på 10 sekunder blank.

Multi Around Monitor

Alle vinkler dekket

Kameraer foran, bak og på sidene (inkludert fugleperspektiv) viser hva som er i blindsonene, og gjør selv kronglete parkeringer enkle. I tillegg kan det hjelpe deg å se biler, fotgjengere og syklister som krysser bak bilen.

S-AWC firehjulstrekk (Super All Wheel Control)

Stabile forhold

S-AWC firehjulstrekk hjelper deg med å takle alle slags kjøreforhold ved å kombinere elektronisk styrt firehjulstrekk med krengningskontroll (AYC). S-AWC registrerer underlaget i sanntid og justerer bremsing, samt kobling i bakre differensial, for å forbedre bilens ytelse. Du kan velge AUTO, SNOW eller GRAVEL kjøremodus for optimal manøvrering og økt stabilitet.

Adaptive Cruise Control (ACC)

Bremser bilen foran, bremser du

Med ACC holder bilen automatisk den hastigheten du velger og vil automatisk senke farten hvis bilen foran bremser. Selv om bilen gjør mye av jobben; ikke glem at det alltid er ditt ansvar å kjøre forsiktig.

Aktiv stabilitetskontroll med antispinn (ASTC)

Hjulene godt plantet på bakken

Eclipse Cross er utstyrt med aktiv stabilitetskontroll med antispinn. ASTC er et system som regulerer bremsekraft til hvert enkelt hjul slik at bilen opprettholder god stabilitet gjennom hver sving. ASTC hindrer også hjulspinn på glatt underlag og reduserer risikoen for ukontrollert over- og understyring.