Eksteriør

Outlander står ut i mengden. Med et kraftfullt utseende, stilsikkert ansikt og et tøft bakparti er Outlander en bil det er lett å bli glad i.

Markante former

Kjører stil

Hver eneste centimeter av Outlander er nøye gjennomtenkt, fra den krommede fronten, til LED-lysene som strekker seg helt til bakluken. Ikke rart Outlander er en av de mest stilsikre bilene i sin klasse.

Dynamic Shield

Flott front

Den særegne fronten på bilen kaller vi «Dynamic Shield». Den gir ikke bare bilens ansikt markante linjer, den gjør bilen enda mer strømlinjeformet, noe som øker ytelsen.

LED frontlykter med automatisk høydejustering

Lysende idè

Automatisk høydejustering av frontlyktene basert på last, akselerasjon og bremsing. Det betyr at lysene alltid peker dit de skal og ikke blender medtrafikanter.

Elektrisk bakluke

Lasting og lessing gjort enkelt

Har du noen gang prøvd å åpne bakluken med armene fulle av handleposer eller annen bagasje? Vi vet hvordan det føles. Derfor har vi gjort det enkelt åpne bakluken, enten med bilnøkkelen, en knapp ved førersetet eller en knapp på bakluken.

Regn- og lysssensorer

Se og bli sett

Sensorene registrerer regn og lys, og skrur automatisk på vindusviskerne og lys etter behov. Da kan du konsentrere deg 100% om veien.

Nøkkelløst operativsystem

Nøkkelløs hverdag

Slipp å styre med nøkler, behold dem i lommen eller vesken. Lås opp og start bilen ved å ha nøklene i nærheten. Alt du trenger å gjøre for å låse deg inn er å trykke på en knapp på frontdørene eller bakluken. Start og stopp av motoren er også nøkkelløs, bare trykk på startknappen så er du klar til å kjøre.

Imponerende krefter

Tauekapasitet

Outlander har en bensinmotor som kan trekke opptil 1600 kg tilhengervekt.