Interiør

Interiøret i Outlander er bygget for praktisk komfort. Selv de lengste kjøreturer er behagelige hele veien takket være en romslig kupé og komfortable seter. Bilen er fullspekket med nok moderne teknologi til at kjøreturen alltid er en glede.

Romslig kupè

Alle skal med

De store bakdørene gjør det lett å komme seg inn og ut, og det er godt med plass både i høyden og til beina. Og med 7-seteren får du plass til hele familien.

Fleksibel bagasjeplass

Ekkokammer

Du kan tilpasse den andre og tredje seteraden til enhver situasjon. Med den tredje seteraden oppe, har du imponerende 550/494 liters bagasjeplass (hhv. 5- og 7-seter). Legger du ned den tredje seteraden er du oppe i hele 1681/1608 liters bagasjeplass – det er nesten så du får ekko hvis du roper. Og går du for Outlander varebil har du totalt ca. 2050 liters lasterom.

Ryggekamera

Øyne i nakken

Sett bilen i revers, så viser ryggekameraet deg hvor mye du har å gå på.

Oppbevaring

Plass til ting og tang

Hos oss i Mitsubishi er ingen detaljer for små. Derfor er også oppbevaringsplass i kupéen nøye gjennomtenkt. Du har en midtkonsoll, dørlommer, koppholdere, og til og med en egen holder til solbrillene dine.

Setedesign

Sitt godt

De kroppsformede setene er tilgjengelig i kvalitetsmaterialer. Du kan velge mellom sorte stoff- eller skinnseter. Du kan også velge et elektrisk justerbart førersete. Varme i forsetene er standard.

Mitsubishi Multi-Function Communication System (MMCS)

Full oversikt

MMCS gir deg full oversikt. Den trykkfølsomme skjermen viser deg fortløpende nyttig informasjon om bl.a. energibruk og rekkevidde. Når du rygger aktiveres et 360 graders kamera så du kan følge med fra alle vinkler, og selvsagt kan du enkelt styre lydanlegget.

Multifunksjonsratt

Finger’n på pulsen

Du kan enkelt styre mange av bilens funksjoner uten å ta hendene av rattet. Med kontrollerne på rattet kan du styre cruise control, lydanlegget og ringe via Bluetooth.