Sikkerhet

Når det kommer til sikkerhet, bygger vi fra grunnen og opp. Outlander har sikrere bremsing, sikrere lys og en sikrere kupé for å beskytte deg og dine passasjerer.

Adaptiv Cruise Control (ACC)

Tusen og en, tusen og to, tusen og tre

ACC bruker en radar for å holde trygg avstand mellom deg og bilen foran. Hvis bilen foran senker farten eller bråbremser, vil ACC automatisk senke farten eller stoppe. Det gir sikkerhet og ro i sjelen, spesielt i køkjøring.

Aktiv stabilitetskontroll (ASC)

Hjulene godt plantet på bakken

ASC kombinert med firehjulstrekksystemet gir bilen enda bedre stabilitet. Systemet benytter flere sensorer for å analysere bilens bevegelser for å identifisere sideveis slipp. Sensorene regulerer også bremse- og motorkraft til hvert enkelt hjul slik at bilen opprettholder god stabilitet gjennom hver sving.  Ved å styre motorkraft og benytte bremsene individuelt vil systemet hjelpe deg å holde deg på veien, og rette opp eventuelle skrenser.

Bakkestartsassistent (HSA)

Det er i motbakke det går oppover

Med bakkestartassistent er det enkelt å starte i motbakke. Når systemet oppdager en helning, vil systemet automatisk holde på bremsen til du slipper clutchen, eller går fra brems til gasspedal på automat.

RISE sikkerhetskarosseri

Sikkerhet i et nøtteskall

For å beskytte deg og dine passasjerer når du trenger det mest, har Outlander et solid RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) sikkerhetskarosseri. Det er konstruert med høyfast stål med ekstra forsterkninger strategisk plassert på kritiske punkter for å absorbere og fordele kraften fra kollisjonsenergien, samtidig som det senker den totale vekten.

7 SRS kollisjonsputer

I trygge hender

For å gi deg og passasjerene dine best mulig trygghet hvis en kollisjon skulle inntreffe, er Outlander utstyrt med syv kollisjonsputer. Dette inkluderer frontkollisjonsputer, sidekollisjonsputer foran, knekollisjonspute for fører og gardintype kollisjonsputer.