Outlander | Mitsubishi Motors
Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.
 • Outlander ICE vers

  5 GODE GRUNNER

  1. Klasseledende bagasjeromsplass
  2. Både 5- og 7 seter
  3. 4WD og avansert sikkerhet
  4. Inntil 2 tonn tilhengervekt
  5. Tilgjengelig som diesel- og bensinversjon
 • Outlander:

  Loading

  Veiledende pris

  399 900kr

  Outlander Intense+ 2WD 2.0-150 Bensin CVT 5-seter

  Pris fra 399 900kr

  Veiledende pris levert forhandler i Drammen inklusive leveringskostnader. Frakt til forhandler utenfor Drammen kommer i tillegg.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
 • Brosjyrer og priser

 • Forhandlersøk
Discover more
 • DYNAMIC SHIELD

  Designkonseptet

  Med frontdesignet «Dynamic Shield» har Mitsubishi Motors bygget på erfaringer om funksjonalitet lært fra foregående generasjoner av Pajero og Lancer Evolution. Det sorte midtpartiet uttrykker kraft og ytelse og er rammet inn fra høye, venstre og nedre kant med en robusthet som symboliserer beskyttelse av både menneske og maskin. 

  Designet handler ikke bare om form, men er dypt forankret i funksjonalitet. «Dynamic Shield» er fundamentet for utforming av kommende modeller i Mitsubishi familien. Ulike fronter basert på dette konseptet vil bli utviklet for kommende modellklasser i tiden fremover. 

  The Outlander's Embodiment of Dynamic Styling Rear Design

  Ideen bak "Dynamic Shield"

  Den store og mørke fronten gir bilen et sportslig uttrykk. Rammen som omslutter fronten, fra undersiden, høyre og venstre, skaper et beskyttende "skjold". 

  Grillen i front uttrykker kraft og ytelse gjennom det midtre mørke partiet omsluttet av støtfanger og ulike designelementer. Kromdetaljene formidler styrken og elegansen til en premium SUV.

  Designet bak

  Utforming og plassering av lys og grill gir fronten et inntrykk av brede. Denne bredden og stabiliteten gjenspeiles i bilens bakre parti. Mens tidligere modeller hadde et design som ble avsluttet ved hjørnene, har modellene nå elementer som snor seg rundt hjørnene og skaper en betryggende følelse av bredde.

  ET FUNKSJONELT DESIGN

  A Design that Only Outlander Can Pull Off

  Designet for Outlander

  Outlander har tatt steget helt ut og blitt en fullverdig SUV. Dette gjenspeiles i designdetaljer som den sølvfargede skliplaten under fronten av bilen.  

  Et design egnet for bykjøring

  Outlander har et moderne og sofistikert utrykk som understrekes av den energiske og kraftfulle fronten og bruken av LED-lys. Dette er bil godt tilpasset fremkommelighet i urbane omgivelser.

  Et design som også skinner i tøffere terreng

  Det levende designet fremhever selve essensen av Mitsubishi, og når man arver de beste egenskapene fra Pajero og Lancer Evolution, har du med Outlander en bil som virkelig trives på landeveien og i røffere omgivelser.

 • MILJØVENNLIGE YTELSER - EN OVERSIKT 

   
  ECO drive overview

  Outlander er bygget for å leve opp til alle forventninger når det kommer til miljøvennlige ytelser. I tillegg til motorer med enestående egenskaper og ytelser, har MIVEC og DI-D-motorene oppnådd sjeldent lave utslipp og meget lavt forbruk. Videre gir start/stopp-funksjonen (AS&G) og ECO-modusen deg hjelp til å kjøre enda mer økonomisk og miljøvennlig. Outlander har et aerodynamisk design og et lett karosseri – begge deler er med på å redusere forbruket uten at det går ut over Outlanders eminente kjøreegenskaper.

  KRAFTIGE OG DRIVSTOFFGJERRIGE MOTORER 

   


  2.2 DI-D engine

  Auto stop & go  Auto stop & go 

  2.0 MIVEC engine

  2,0-liters bensinmotoren tilbyr høyere ytelser enn tidligere, samtidig som støynivået er redusert. Motoren yter maksimalt 150 HK ved 6000 o/min. MIVEC*-teknologien bidrar til bedre miljøvennlige ytelser ved å redusere vekten og samtidig forbedre forbruket.   

  * Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system

  2.2 DI-D (diesel)

  2,2-liters dieselmotoren tilbyr gode ytelser og kombinerer dette med enestående lavt forbruk. Motoren leverer 150 hk ved 3500 o/min. 

  Auto Stop & Go (AS&G)

  Auto Stop & Go (AS&G) stanser motoren når trafikken stopper opp, og kutter dermed drivstofforbruk og utslipp uten at de elektroniske systemene i bilen skrues av. Når du vil kjøre igjen starter motoren øyeblikkelig.

  Merk: AS&G er kun tilgjengelig på biler med manuell eller CVT girkasse. 

  KAROSSERIDESIGN

  Aerodynamic design

  Aerodynamisk design

  Det aerodynamiske designet holder en veldig høy standard for en SUV. Utstrakt bruk av maskinstyrte analyser og eksperimenter i vindtunnel har gitt Outlander et tiltalende ytre design kombinert med overlegne aerodynamiske egenskaper. Dette bidrar til et redusert drivstofforbruk, reduksjon i CO2-utslipp og gir økt stabilitet ved kjøring i høy hastighet.

  Auto stop & go

  Lettvektskarosseri

  Mange høyfaste stålplater ble brukt for å betydelig redusere vekten av rammen uten å svekke kollisjonssikkerheten. 

  ECO-MODUS SYSTEM 

   


  ECO mode control

  ECO drive assist ECO score 

  ECO-modus knapp

  Trykk inn ECO-modus kontrollknappen for å slå på sparingsmodus for motor, klimaanlegg og 4WD.

  ECO-kjøreassistent

  Viser hvor økonomisk du til enhver tid kjører. 

  ECO-poeng

  ECO-poengene viser deg hvor økonomisk du har kjørt over en gitt periode. Miljøvennlig kjøring premieres med flere grønne blader.  


 • SIKKERHET - EN OVERSIKT 

   
  Safety overview

  Betryggende sikkerhetssystemer

  Outlander har en rekke sikkerhetssystemer basert på avansert teknologi, som er gjort lett forståelige og enkle å håndtere. Intelligente sensorer skanner omgivelsene og advarer deg når potensiell farlige situasjoner oppstår. Aktiv kjørehjelp og passiv beskyttelse – Mitsubishi Outlander setter sikkerhet i høysete.

  INTELLIGENTE SYSTEMER GIR DEG TRYGGHET

  Nødbremsesystem (FCM)

  FCM (Forward Collision Migration system) er et nødbremsesystem som hjelper med å forhindre frontkollisjon eller redusere skaden hvis kollisjon er uunngåelig. Kjøretøy og fotgjengere oppdages via kamera og radar. 

  Forward collision

  Danger of collision

  Adaptive Cruise Control (ACC)

  Maintains a selected distance between your vehicle and the car ahead via radar for greater safety and peace of mind. It reduces driver stress especially during traffic jams on highways.

  ACC opprettholder en valgt distanse mellom din bil og bilen foran ved hjelp av radar, noe som bidrar til å øke sikkerheten og din trygghet. Dette er en funksjon som er spesielt nyttig ved køkjøring på motorveien.  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  Bildet viser multifunksjonsdisplayet med ACC aktivert 

  Ingen kjøretøy foran på veien 

  No vehicle in front

  Farten du har programmert opprettholdes selv om du fjerner foten fra gassen.   

  Kjøretøy foran på veien 

  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  Avstanden du har satt mellom kjøretøyene opprettholdes.  

  Kjøretøy foran på veien (senker farten/stopper)

  No vehicle in front

  Når kjøretøyet foran på veien senker farten eller stopper, vil ACC senke farten på eller stoppe din bil tilsvarende.  

  Merk: FCM og ACC er kun ment som et supplement. Vennligst kjør forsiktig og stol aldri utelukkende på disse systemene mens du kjører. I enkelte tilfeller vil ikke FCC og ACC bli aktivert. Vennligst les instruksjonsboken nøye og vær klar over systemenes begrensninger. FCM og ACC fungerer når et kjøretøy befinner seg foran ditt kjøretøy. FCM er også utviklet for å kunne oppdage fotgjengere, men i enkelte tilfeller eller situasjoner vil det ikke fungere. Nødbremsing blir aktivert for kjøretøyet foran deg når du kjører i omtrent 5km/t til 80km/t, og for fotgjengere foran deg når du kjører i omtrent 5km/t til 65 km/t. Siden FCM ikke har funksjonalitet for å holde bremsen nede, slippes bremsen etter omtrent 2 sekunder etter at bilen har stoppet. For å hindre at bilen ruller etter dette, må sjåføren selv bremse. I enkelte tilfeller vil ikke FCM fungere, f.eks. hvis sjåføren foran deg gjør en unnamanøver eller foretar en kraftig akselerasjon. ACC vil kunne oppfatte situasjonen feilaktig avhengig av type kjøretøy i front og dets tilstand, værforhold og tilstanden på underlaget. I tillegg vil systemet ikke kunne bremse ned tilstrekkelig hvis kjøretøyet foran bråbremser eller et annet kjøretøy plutselig kutter inn foran deg i kjørebanen. Kontakt din nærmeste Mitsubishi-forhandler hvis du har ytterligere spørsmål om systemene.  

  Filskiftevarsler (LDW)

  LDW (Lane Departure Warning) er funksjonalitet som gjør at en lyd høres og en advarsel vises hvis kjøretøyet driver over i en annen fil uten at blinklyset er aktivert.    

  Merk: Filskiftevarsler er ikke utviklet for å gjøre risikoen ved å ikke følge med på veien foran deg eller kjøre i dårlig vær, mindre. Styr bilen som du alltid har gjort og kjør forsiktig. Systemet vil ikke kunne oppdage ulike filer på veien under alle forhold. Vennligst se instruksjonsboken for ytterligere informasjon.  

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  LDW indication on multi-information display

  Ikon for filskiftevarsler (LDW) i multiinformasjondisplayet 

  Blindsonevarsel (BSW)

  Denne sikkerhetsfunksjonen bruker radarsensorer i bakre støtfanger for å oppdage kjøretøy i bakre blindsone, på høyre og venstre side. Sensorene oppdager kjøretøy på opptil omtrent 70 meters avstand, avhengig av farten du kjører i. En ikon kommer til syne på instrumentpanelet når BSW er aktivert. Når et kjøretøy oppdages, vil man høre et akustisk varsel (hvis blinklyset er på) og et varsellys vil blinke i speilet på den aktuelle siden.

  Merk: Systemet er kun ment som et supplement og det vil ikke varsle deg om samtlige kjøretøy i alle situasjoner. Vennligst ikke stol utelukkende på dette systemet mens du kjører. I enkelte tilfeller kan det være at blindsonevarselet ikke fungerer som normalt, avhengig av trafikk, vær, tilstanden på underlaget/veien eller andre gjenstander i og ved veibanen. Det akustiske varselet vil kun høres hvis blinklyset er aktivert. Sjåfører er selv full ut ansvarlige for egen sikker kjøring. Grafikken på bildene på denne siden er kun brukt som en illustrasjon og representerer ikke hvordan de faktiske sensorene opererer. Vennligst se instruksjonboken for ytterligere informasjon. 

  BWS

  BWS

  Automatiske fjernlys

  For å øke sikkerheten og komforten ved å kjøre i mørket, vil fjernlysene automatisk slå seg av når kjøretøy oppdages på veien foran, og slå seg på igjen slik at du ikke trenger å flytte hendene fra rattet for å operere lysene manuelt. 

  BWS BWS

  SIKKERHETSSYSTEMER FOR TRYGG PARKERING

  Parking support


  Rear view + Bird's-eye view

  Ryggekamera + Fugleperspektiv   Camera positions

  Kamera posisjoner

  360-graders kamera

  Bildene fra kameraene montert foran, bak og på sidene av bilen kan vises i ulike kombinasjoner (inkludert fugleperspektiv). Dette hjelper deg i å avdekke blindsoner og gjør det lettere å parkere tryggere. 

  Rear Cross Traffic Alert (RCTA) Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  Motorkraften vil kontrolleres: 

  • Når du kjører i 0-10 km/t (ikke i posisjon N eller P) 
  • Når hindringer eller andre kjøretøy er innenfor omtrent 4 meters avstand 
  • Når gasspedalen trykkes hardt eller brått ned 
  • Når sjåføren ikke styrer for å unngå hindring/kjøretøy  

  Varsel om kryssende trafikk bak (RCTA)

  Når RCTA (Rear Cross Traffic Alert) er aktivert kommer et ikon kommer til synet på instrumentpanelet. Hvis radarsensorene i bakre støtfanger oppdager et kjøretøy i bevegelse i nærheten mens bilen står i revers, vil man høre en alarmlyd og et varsellys vil blinke i begge sidespeilene. 

  Merk: Stol ikke utelukkende på dette systemet, da enkelte kjøretøy kan forbli uoppdaget under visse forhold. Sjåfører er selv fullt ut ansvarlige for egen sikker kjøring.  


  Sensorbasert anti-kollisjonssystem (UMS)

  UMS (Ultrasonic Misacceleration Mitigration System) bidrar til å hindre kollisjon under parkering ved å komme med et lydvarsel og vise en advarsel på instrumentpanelet hvis sensorene foran eller bak oppdager hindringer. Motorkraften vil også bli kontrollert hvis du plutselig akselererer ved en feil.  

  Merk: Systemet er kun ment som et supplement og vil ikke hindre kollisjon ved feilakselerasjon i alle tilfeller. Vennligst kjør forsiktig og stol ikke utelukkende på systemet når du kjører. For å forhindre at UMS vil kontrollere motorkraften under normal kjøring i røft terreng, vil systemet automatisk deaktiveres og UMS OFF vil vises i displayet når FCM (nødbremsesystem) eller ASC (aktiv stabilitetskontroll) er skrudd av. Ingen systemer stopper bilen helt via automatisk bremsing. Bilen vil fortsette sakte forover, selv når motorkraften kontrolleres. Systemet vil ha problemer med å fange opp nettinglignende eller spisse objekter som ikke skaper nok refleksjon for sensorene. UMS stopper ikke bilen permanent. Sjåføren må selv trykke ned bremsen for å stoppe helt. Bildebruken på denne siden er kun ment som en illustrasjon, og representerer ikke hvordan systemet fungerer. Vennligst se instruksjonsboken for ytterligere informasjon.  

  SOLIDE SIKKERHETSTILTAK

  RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

  RISE-sikkerhetskarosseri

  For å beskytte deg og dine passasjerer har Outlander et sikkerhetsforsterkende RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karosseri med støtabsorberende soner. Det er konstruert av høyt strekkfast stål som sprer kraften fra kollisjonsenergien i alle retninger og beskytter passasjerene.


  Euro NCAP 5 sterner 

  Outlander fikk 5 stjerner i Euro NCAP 2012 og Euro NCAP Advanced-prisen i 2013 (for FCM-systemet).


  Seven SRS airbags

  7 SRS kollisjonsputer 

  Front, side, gardin og kne på sjåførside hjelper til å beskytte deg og dine passasjerer i tilfellet kollisjon.

  Mirror

  Automatisk avblendbart speil

  Det eletrokromatiske speilet reduserer automatisk gjenskinn fra biler bak deg.  

  Active Stability Control (ASC) 

  Aktiv stabilitetskontroll

  Den aktive stabilitetskontrollen benytter flere sensorer for å analysere bilens bevegelser for å identifisere sideveis slipp. Ved å styre motorkraft og benytte bremsene individuelt vil systemet hjelpe deg å holde deg på veien, og rette opp eventuelle skrenser.

  Hill Start Assist (HSA) 

  Bakkestartassistent (HSA)

  Med HSA (Hill-start Assist) bakkestartassistent er det enkelt å starte i motbakke. Når systemet oppdager en helning, vil systemet automatisk holde på bremsen til du møter med clutchen på varianter med manuelt gir, eller går fra brems til gasspedal på varianter med automat gir. 

  Merk: Systemet må ikke sees på som en erstatning for det å kjøre sikkert. Stol aldri utelukkende på funksjonaliteten når du kjører bratte bakker. Kjøretøyet kan rulle bakover hvis det er stor vekt på bremsen, eller hvis veien er veldig bratt eller glatt. Funksjonaliteten er ikke designet for å holde kjøretøyet i posisjon i mer enn 2 sekunder. Ikke stol på systemet som en erstatning for å trykke ned bremsen. Vennligst se instruksjonsboken for ytterligere informasjon.  


 • PREMIUM KVALITET 

  Premium quality

  Ren nytelse

  Når man åpner døren og setter seg inn blir man møtt med et innbydende og komfortabelt miljø. Alt fra stoffvalg til materialer brukt i midtkonsollen er designet for maksimal komfort. Outlander fremstår som et godt sted å være. Videre har Outlander masse utstyr for å gi deg den rette følelsen: to-sone klimaanlegg, fleksible seteløsninger, nøkkelfri adkomst og elektrisk bakluke er noen av disse. 

  ROMSLIG KUPÉ

  Comfortable third row seats

  Komfortabel tredje seterad

  Polstringen og fjæringen i setene på tredje seterad bidrar til god komfort for passasjerene under kjøring. Ryggen kan justeres i fire ulike posisjoner.

  Cargo capacity

  Kapasitet bagasjerom

  Bagasjerommet kan forlenges med 335 mm ved å folde ned putene og seteryggene på andre seterad. Bagasjeroms volum er på henholdsvis 550 (1681) og 494 (1608) liter for 5 og 7-seter.

  Seat arrangement & third row seats

  Ulike seteløsninger

  Den andre og tredje seteraden i Outlander kan arrangeres fleksibelt. Man kan utnytte kupeen til sitt maksimale potensiale, uavhengig av om du skal frakte mennesker, bagasje eller begge deler.  


  Seat sliding function

  Justerbar andre seterad

  Andre seterad kan felles ned, og trekkes fremover slik at det er lett å komme til tredje seterad. 

  INTERIØR 

  Premium quality overview

  Premium interiør

  Outlander byr på økt komfort. Enkle og fleksible seteløsninger gjør det enkelt for deg å tilpasse kupeen avhengig av bagasjemengde eller antall passasjerer.

  Nyt stillheten

  Outlander er bemerkelsesverdig stillegående. Dette har man oppnådd ved å redusere vibrasjonen fra motoren, og ved å re-designe A-stolpene, speilene og andre elementer som fremprovoserer vindstøy. I tillegg har dashbordet, gulvteppene og taktrekket blitt utviklet med tanke på å minske støy. Alt dette for å øke din kjøreglede.  

  SETEMATERIALER

  Seat material

  Sort stoff

  Seat material   

  Beige skinn

  Skinnseter inkluderer syntetisk skinn på sidene, bak og på hodestøttene (i tillegg til sider på armlene i baksete samt trekk og detaljer i dør).

  Seat material

  Sort skinn

  Skinnseter inkluderer syntetisk skinn på sidene, bak og på hodestøttene (i tillegg til sider på armlene i baksete samt trekk og detaljer i dør).

  Dual-zone automatic air-conditioning   

  To-sone automatisk klimaanlegg

  Outlander har et automatisk klimaanlegg som tilbyr individuell tilpassing av temperatur på fører- og passasjersiden. 

    

  EKSTERIØR 

  Wide and stable appearance

  Et robust utseende

  Den karakteristiske fronten er basert på «Dynamic Shield» konseptet og formidler ytelse og en betryggende følelse av sikkerhet. Sammen med det attraktive bakpartiet reflektere Outlander PHEV de beste kvalitetene til en premium SUV.

  Alloy wheels & cover

  Lettmettallfelger 

  Lettmetallfelgene i premium utførelse gir Outlander et tøft og sportslig uttrykk, men viktigst av alt er godt veigrep på alle typer underlag.  


 • INTEGRERTE STØTTESYSTEMER

  POWERFUL ENGINES 

  S-AWC (Super all wheel control)

  Super All Wheel Control (S-AWC)

  Dette integrerte systemet optimaliserer ytelsen av bilens firehjulstrekk. Kombinasjonen av aktiv ASC (Aktiv Stabilitetskontroll) og AYC (Active Yaw Control) leverer et utrolig godt veigrep selv i utfordrende terreng, uten å gå på kompromiss med sikkerhet, komfort eller drivstoffeffektivitet. Velgeren for kjøremodus lar deg enkelt velge det modus du måtte ønske: 4WD ECO for økonomisk kjøring, 4WD AUTO for normale kjøreforhold eller 4WD LOCK for virkelig tøft terreng. 

  2.2 DI-D engine

  2.2 DI-D Diesel

  Den 2,2-liters dieselmotoren tilbyr gode ytelser og kombinerer dette med enestående lavt forbruk. Motoren leverer 150 hk ved 3500 o/min, og 360 Nm på modeller med automatgir. 

  2.0 MIVEC engine

  2.0 MIVEC Bensin

  Den 2,0-liters bensinmotoren tilbyr høyere ytelser enn tidligere, samtidig som støynivået er redusert. Motoren yter maksimalt 150 HK ved 6000 o/min. Den nye MIVEC*-teknologien bidrar til bedre miljøvennlige ytelser ved å redusere vekten og samtidig forbedre forbruket.   

  * Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system  AVANSERTE KONTROLLER  

     
  Shift paddles

  CVT girkasse

  CVT (Continuously Variable Transmission) girkassen gir deg mykere respons under alle kjøreforhold og raskere respons ved lave turtall, samtidig som drivstofforbruket er mindre enn hos konvensjonelle automatgirkasser. For en mer manuell kjøreopplevelse kan du utnytte det 6-trinns Sport Mode og girhendlene på rattet.

  LED headlamps with LED daytime running lamps 

  Justerbar fartsbegrenser

  Fartsbegrenseren begrenser bilens fart slik at bilen ikke kan akselerere forbi den angitte hastigheten. Om den satte hastigheten overskrides i en nedoverbakke, vil det lyde en alarm for å oppfordre fører til å bremse ned til angitt hastighet.

  S-AWC (Super all wheel control)

  Cruise Control

  Hastigheten kan opprettholdes automatisk uten å holde foten på gasspedalen. Dette sørger for en mer avslappet kjøring på lengre turer. Ved å trå inn clutch- eller bremsepedalen frigjøres den. 

  Cruise control

  Girhendler

  På modeller med CVT eller automatgir finner man girhendler bak rattet som lar deg velge gir uten at du trenger å flytte hendene fra rattet. 

 •  NYTTIGE FUNKSJONER

  Wide HD display

  Haifinne-antenne

  Haifinne-antennen er designet for å gi bilen både eleganse og et sportslig uttrykk.

  Sound quality control

  LED tåkelys foran

  Tåkelys foran bedrer sikkerheten ved å øke synligheten samtidig som det er en lekker designdetalj. 

  Electric tailgate

  Elektrisk bakluke

  Bakluken kan åpnes og lukkes fra førersetet, med en knapp på bagasjeluken eller med fjernkontrollen til sentrallås-systemet.  

  Heated Windscreen

  Oppvarmet frontrute

  Varmetråder i frontruten fjerner effektivt dugg eller frost og sikrer god sikt raskere enn om du skulle brukt bilens klimaanlegg.  

  LED headlamps with LED daytime running lamps

  LED hovedlys med LED kjørelys

  LED hovedlys og LED kjørelys øker sikten og gir deg dermed bedre sikkerhet. 

  Adjustable rain sensor

  Regnsensor med lys-oppdager

  Regnsensoren starter vindusviskerne automatisk når fuktighet oppdages på frontruten. Lysstyrken på instrumentpanelet vil også automatisk justere seg basert på lysforholdene. Hvis du for eksempel kjører inn i en tunnel eller du kjører i skumring, vil lysstyrken automatisk tilpasse seg.   

  Keyless operation system

  Nøkkelløst betjeningssystem

  Med nøkkelen i lommen, eller i veska, kan du enkelt åpne eller låse bilen kun ved å trykke på knappene på frontdørene eller bakluken. For å starte bilen trenger du kun å trykke inn bremsen og deretter trykke på startknappen.  

  Console bos illumination

  Lys i midtkonsollen

  Midtkonsollen er opplyst for god oversikt i mørke omgivelser og om kvelden.

  LED foot lamps

  LED-lys i fotbrønn

  Fotbrønnene på fører- og passasjersiden lyses opp når døren er åpen.

  S-AWC (Super all wheel control)                                                                                                                         

  Elektrisk parkeringsbrems med AUTO HOLD

  Parkeringsbremsen på gulvkonsollen opereres enkelt via en elegant bryter. Trekk bryteren opp for å aktivere parkeringsbremsen eller trykk ned for å koble fra. Stopper du for rødt lys og trykker Auto Hold, vil bilen selv bremse og stå stille selv om du slipper bremsepedalen. Funksjonen deaktiveres igjen når du trykker på gassen.

   

  UNDERHOLDNING

  SD navigation system

  Mitsubishi Multi Communication System (MMCS)

  Den sentralt plasserte touchskjermen i HD gjør navigasjon enkelt samtidig som du enkelt kan holde deg oppdatert på informasjon om drivstofforbruk og rekkevidde. Skjermen fungerer også som display for ryggekameraet når bilen står i revers. 


  Clear wide screen

  Høyoppløselig display

  Informasjon vises i høy oppløsning slik at den blir lett å lese.


  3D map view

  Kartvisning i 3D

  Kartet viser kjente landemerker i 3D.

  Audio system control

  Audiokontroll

  Tilbyr enkel justering av de ulike lydinnstillingene.

  Rockford fosgate premium sound system

  Rockford Fosgate® premium musikkanlegg

  Nyt den fantastiske lydkvaliteten i audiosystemet utviklet i samarbeid med Rockford Corporation. Hele 9 høyttalere gir en spektakulær DTS Neural Surround™-lyd.   

  1.  3.5cm diskant
  2.  16cm polypropylene kjeglehøyttalere 
  3.  16cm polypropylene koaksial 2-veis høyttaler
  4.  25cm subwoofer
  5.  710W 8-kanals forsterker 

  Merk: Rockford Fosgate® og assosierte logoer er registrerte varemerker av Rockford Corporation i USA og andre land. DTS Neural Surround™ er et varemerke tilhørende DTS, Inc.   

  DAB

  SDA - Smartphone Link Display Audio

  Uansett hvor turen går vil opplevelsen bli rikere og sikkerheten bedre med Android Auto™* eller Apple CarPlay**. Det er enkelt å koble din smarttelefon til Smartphone Link Display Audio med en USB-kabel og du er klar til å nyte et bredt utvalg av funksjonalitet og underholdning. 

  *Android Auto, Google Maps og Google Play er varemerker eller registrerte varemerker av Google Inc. **Apple CarPlay, iPhone og Siri er varemerker registrert i USA og andre land av Apple Inc.  
  Merk: Android Auto foreløpig ikke tilgjengelig i Norge 

  Colour liquid crystal multi-information display

  SDA - Smartphone Link Display Audio (Android Auto)

  Smartphone Link Display støtter også Android Auto* som tilbyr stemmestyring av Google Maps*, Google Play* musikk og andre applikasjoner. (Foreløpig ikke tilgjengelig i Norge) 

  *Android Auto, Google Maps og Google Play er varemerker eller registrerte varemerker av Google Inc.  
  Merk: Android Auto foreløpig ikke tilgjengelig i Norge    

  DAB

  SDA - Smartphone Link Display Audio (Apple CarPlay)

  Smartphone Link Display Audio støtter Apple CarPlay* og iPhone*. Føreren kommuniserer med Siri* eller kan benytte en trykkfølsom skjerm for å få tilgang til kartverk og navigasjon, ringe eller ta imot samtaler, sende tekstmeldinger og lytte til musikk som ligger lagret på egen smarttelefon. 

  *Apple CarPlay, iPhone og Siri er varemerker registrert i USA og andre land av Apple Inc. 

  Colour liquid crystal multi-information display

  Høyoppløselig LCD multiinfomasjonsdisplay

  Det store 4,2 tommer store sentralt plasserte displayet er godt synlig og veldig lett å lese. Det holder deg oppdatert på ulik type informasjon om bilens status, viser tripteller og utendørs temperatur. Skjermen gir deg også informasjon om ECO-modus og andre hjelpemidler for fører.


 • Mitsubishi Outlander varebil er spesielt laget for deg som skal få jobben gjort. Den er romslig med masse plass, både til fører og alt du trenger å ha med deg.  

  Outlander byr på en unik kombinasjon av plass, fremkommelighet, lavt forbruk/utslipp og høy kvalitet. Med elektronisk styrt 4WD og avanserte sikkerhetssystemer som bl.a. kollisjonsvarsler, adaptiv cruise control og stor navigasjonsskjerm, kommer du trygt frem. 

  Outlander diesel har maksimal tilhengervekt (med brems) på hele 2.000 kg, mens Outlander bensin har maksimal tilhengervekt (med brems) på 1.600 kg.  

  Varebil og vareromsmål

    

  outlander varebil mål

  Totalt litervolum opp til taket er regnet ut til ca. 2050 liter.

  outlander varebil mål1

  Merk: Mål er i millimeter


Discover more
 • Service og vedlikehold - Mitsubishi


  Service og
  vedlikehold

  best mulig service

  Det er viktig for oss å kunne tilby så god service som overhodet mulig. For å sikre dette har alle våre autoriserte Mitsubishi-verksteder godt trente og riktig utstyrte medarbeidere som benytter seg av Mitsubishi originaldeler. Vi har til og med en prisgaranti for å sikre at bilen din får best mulig oppfølging.

 • ganati promo


  Norges-
  garanti

  gratis veiassistanse

  Nye Mitsubishi levert av autorisert forhandler kommer med omfattende garantier på opptil 7 år eller 140.000 km, avhengig av hva som først inntreffer, samt 5 års gratis veiassistanse (MAP). Kapasiteten på fremdriftsbatterier garanteres til 70% eller mer i 8 år eller 160.000 km, avhengig av hva som først inntreffer.