Interiør

i-MiEV har ikke helt fått med seg at det skal være trangt om plassen i små biler. Den er like romslig som enkelte større biler og har bagasjeplass nok til dine hverdagslige gjøremål.

NB: i-MiEV er sluttprodusert og det er ingen nye biler igjen på lager i Norge. Våre forhandlere har nyere bruktbiler tilgjengelig.

Kompakt, men nok plass

Høyt under taket

Takket være et buet tak, er det god plass i høyden på en i-MiEV. Greit med benplass er det også, og skulle det være behov er det til og med plass til et par barneseter bak.

Setedesign

Sitt godt

Setene er formet etter kroppen, gir god støtte til ryggen, og har bra plass i høyden og til beina. i-MiEV kommer også med oppvarmede forseter, så selv kalde vintermorgener blir behagelige.

Nok bagasjeplass

Plass til det hverdagen krever

Selv med fire passasjerer, har du fortsatt et 235 liters bagasjerom. Og med baksetene lagt ned har du plutselig 860 liter med bagasjeplass, slik at du får plass til både kofferter, treningsbager og handleposer.

Mitsubishi Global Navigasjon (MGN)

Verden i dine hender

MGN gjør at du enkelt kan styre alt fra navigasjon til smarttelefon via en 6,5 tommers trykkfølsom skjerm. Koble til smarttelefonen din med en USB-kabel (i hanskerommet), og du er klar til å nyte forskjellig funksjonalitet og underholdning. MGN er kompatibel med Apple Carplay, som betyr at du kan benytte deg av dine favorittapper som Spotify og Google maps og samtidig ha fokus på veien.

MiEV fjernstyringssystem

Perfekt temperatur

Når bilen står til lading kan du forhåndsaktivere klimakontrollen, slik at bilen er god, varm og isfri når du skal ut å kjøre. Fjernstyringssystemet inneholder også en tidsstyringsfunksjon på ladingen. Du kan også sjekke hvor mye strøm du har igjen på batteriet via fjernkontrollen.