Kjøreopplevelsen

i-MiEV er skapt for by- og hverdagskjøring, der bilens utforming og et lavt tyngdepunkt gjør den kvikk og smidig. Du kan enkelt manøvrere deg inn og ut av trafikken, kjøreturen er behagelig og stillegående, og takket være en svingradius på kun 4,5 meter er det null problem å parkere.

NB: i-MiEV er sluttprodusert og det er ingen nye biler igjen på lager i Norge. Våre forhandlere har nyere bruktbiler tilgjengelig.

Ytelse

Kjapt og enkelt, fra ærend til ærend

Den lette, effektive elmotoren med 66 hestekrefter kombinert med bilens lave vekt, gir deg en toppfart på opptil 130 km/t og bilen gjør 0-100 km/t på 11,9 sekunder. Trenger du å komme deg kjapt fra et ærend til et annet? I-MiEV er klar for oppdrag.

3 girposisjoner

Som en automat, men ikke helt.

Det er tre manuelle girposisjoner du kan velge mellom. Uansett hvilken girposisjon du velger starter regenereringen så fort du tar foten av gassen eller tråkker på bremsen.

Perfekt i tettbebygde strøk

Bil for smale gater og trange parkeringer

i-MiEV måler kompakte 3,475 meter fra ende til ende. Den smetter smidig inn og ut av trafikken og ned de smaleste gater. Og med en svingradius på kun 4,5 meter kan du enkelt parkere der andre kommer til kort.

Stillegående elmotor

Lyden av stillhet

i-MiEV har ikke bare lave driftskostnader og lave utslipp, du vil også legge merke til den stillegående elmotoren. Den er rolig og nærmest lydløs selv under akselerasjon og produserer ingen vibrasjoner når bilen står stille. Samtidig sørger den faste girutvekslingen for komfortabel akselerasjon, noe du og passasjerene vil sette pris på.