Eksteriør

Outlander PHEV skiller seg fra mengden. Den kraftige grillen, de stilige frontlyktene og de elegante, aerodynamiske formene gjør at dette er en bil med et moderne uttrykk.

DYNAMIC SHIELD

Når trynefaktor teller

Den særegne fronten på bilen kaller vi «Dynamic Shield». Den gir ikke bare bilens ansikt markante linjer, den gjør bilen enda mer strømlinjeformet, noe som øker ytelsen.

Red Diamond

En rik, dyp rødfarge

Nye Outlander PHEV er tilgjengelig i flere ulike farger inkludert den nye Red Diamond. Red Diamond er lagt i flere lag med lakk, som gir en unik og rik pearl finish.

LED-FRONTLYKTER

God, klar sikt

Stilige frontlykter med LED-lys både for fjern- og nærlys justerer seg automatisk basert på last, akselerasjon og bremsing. Det betyr at de alltid er rettet der de skal og ikke blender motgående trafikk. LED-tåkelysene lyser opp veien med et hvitt lys for bedre, klarere sikt. Automatiske LED-kjørelys slår seg på når bilen er i bevegelse, for å gjøre deg mer synlig for andre bilførere, fotgjengere og syklister.

Elektrisk bakluke

Lasting og lessing gjort enkelt

Har du noen gang prøvd å åpne bakluken med armene fulle av handleposer eller annen bagasje? Vi vet hvordan det føles. Derfor kan du enkelt åpne bakluken, enten med bilnøkkelen, en knapp ved førersetet eller en knapp på bakluken.