Interiør

Inne i en Outlander PHEV er det godt med plass og masse høykvalitetsfunksjoner og -utstyr. I tillegg vil du fort merke en ting til: Den er meget stillegående.
Foto: Outlander PHEV Len deg tilbake og nyt turen
Romslig kupè

Len deg tilbake og nyt turen

Outlander PHEV har store dører som gjør det enkelt å komme seg inn og ut. Inne i bilen er det god plass både i høyden og til beina.
Foto: Outlander PHEV Den nye godstolen
Setedesign

Den nye godstolen

Setene er formet etter kroppen og gir meget god støtte til rygg. Resultatet er fantastisk sittekomfort. Outlander PHEV leveres med oppvarmede frontseter, og kan også leveres med elektrisk justerbart førersete.

Rikelig med bagasjeplass

Alt skal med

Med et bagasjerom på 463 liter (731 liter opp til taket) får du plass til alt fra kofferter og hundebur til barnevogner. Skulle du trenge enda mer plass kan du legge ned baksetet, og få opptil 1602 liter bagasjeplass. Da får du plass til et par sykler om du vil. Du har også plass under gulvet i bagasjerommet – perfekt for ladekabelen.
Foto: Outlander PHEV Musikkanlegg av fineste sort
Rockford Fosgate® premium lydsystem

Musikkanlegg av fineste sort

Nyt fantastisk lydkvalitet i et lydsystem utviklet i samarbeid med Rockford Corporation. Hele 9 høyttalere gir en spektakulær DTS Neural Surround™-lyd.
Foto: Outlander PHEV Praktisk lagring
Lagring ombord

Praktisk lagring

Outlander PHEV kommer med praktiske flaske- og koppholdere i midtkonsollen og i dørene. I tillegg har du lagringsplass til småting mellom forsetene.
Foto: Outlander PHEV Utvid horisonten
Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Utvid horisonten

Smartphone Link Display Audio System (SDA) er en trykkfølsom skjerm som er kompatibel med smarttelefonen din. SDA gjør at du kan bruke Android Auto eller Apple CarPlay til å integrere mobilen i bilens system. Da kan du bruke Spotify, Google Maps og andre apper. Du kan selvsagt ringe, ta imot anrop og sjekke svareren hands free, så du kan ha fullt fokus på veien.
Foto: Outlander PHEV Informasjonen du trenger, når du trenger den
Multi-information Display

Informasjonen du trenger, når du trenger den

Multi-information displayet gir deg all informasjonen du trenger: Drivstofføkonomi, kjørelengde, varsler og mye mer. All informasjonen er kun et tastetrykk unna.