Interiør

Inne i en Outlander PHEV er det godt med både plass og komfort. Alle funksjoner og utstyr er av høy kvalitet og bidrar ytterligere til en god kjøreopplevelse.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (SDA)

Utvid horisonten

Senterpanel huser en større og bedre utgave av SDA enn noensinne. Nå med 8 tommers skjerm, oppdatert navigasjonssystem og en raskere prosessor som laster informasjon på et blunk. SDA er som før senteret for bilens kjørestatus som energiforbruk og rekkevidde, og du kan selvfølgelig koble din smarttelefon med en USB kabel som lar deg speile telefonen og bruke utvalgte apper på turen. Utstyrsnivå S Edition kommer nå også med integrert kartnavigasjon.

Mitsubishi Power Sound System

Skru opp volumet

Vi har laget et helt nytt lydsystem, skreddersydd for nye Outlander PHEV. Med 510W får du lyden du trenger. En diskanthøyttaler foran dekker alle høye toner, og syv høyttalere plassert strategisk i bilen, sikrer en rik og balansert lydopplevelse.

ROMSLIG KUPÈ

Len deg tilbake og nyt turen

Outlander PHEV har store dører som gjør det enkelt å komme seg inn og ut. Inne i bilen er det god plass både i høyden og til beina.

RIKELIG MED BAGASJEPLASS

Alt skal med

Med et bagasjerom på 463 liter (hele 731 liter målt opp til taket) får du plass til alt fra kofferter og hundebur til barnevogner. Skulle du trenge enda mer plass kan du legge ned baksetet, og få opptil 1602 liter bagasjeplass. Da får du plass til et par sykler om du vil. Du har også plass under gulvet i bagasjerommet – perfekt for ladekabelen.

Setedesign

En behagelig reise

Setene har flere funksjoner som utgjør en god sittekomfort for både for-, og baksetepassasjerer, blant annet elektrisk korsryggstøtte for sjåfør.