Kjøreopplevelsen

Denne bilen er skapt for å passe ditt liv og dine behov. Enten det er hverdagskjøring eller du skal ut på tur, er det alltid en glede å sette seg bak rattet på en Outlander PHEV.  

SUVERENE EGENSKAPER

Hovmesterblikk på veien

Med Outlander PHEV får du alle egenskapene til en SUV. Du sitter høyt når du kjører, har romslig kupé, høy bakkeklaring, god fremkommelighet og stort bagasjerom.

TO ELMOTORER

Bedre enn en vanlig SUV

Outlander PHEV har en avansert drivlinje med elmotorer på både for- og bakaksel, det gjør at den kan kjøre i en hastighet opptil 135 km/t i ren elbil modus.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Full kontroll

Outlander PHEV er den eneste bilen med to elmotorer kombinert med S-AWC (Super All Wheel Control)-teknologi. Opprinnelig var S-AWC laget for rallybilene våre, det avanserte firehjulstrekksystemet distribuerer og tilpasser kraften til hvert hjul individuelt. Det gir bedre stabilitet og veigrep på både asfalt og grusveier.

Mer om S-AWC

Vårt overlegne firehjulstrekksystem, S-AWC, tilbyr forutsigbar fremkommelighet og bedre ytelse med en kombinasjon av krengningskontroll (AYC), aktiv stabilitetskontroll (ASC) og blokkeringsfrie bremser (ABS).

Krengningskontroll (AYC)

Ta svingen på strak arm

Med AYC er svingete veier en lek. Ved å distribuere fremdrift og bremsekraft individuelt til de ulike hjulene er Outlander PHEV stabil på veien.

Aktiv Stabilitetskontroll (ASC)

Stabilitet over alt

ASC hjelper deg og bilen å holde kontroll på veien. Dersom ASC oppdager dårlig grep på en glatt vei eller ved brå svinging, tilfører systemet bremsekraft til ett eller flere hjul og motorkraft justeres for å kontrollere situasjonen.

Blokkeringsfrie bremser (ABS)

Ingen låste bremser

ABS forhindrer at hjulene låses ved hard oppbremsing på glatte veier. Det betyr at du har kontroll på kjøretøyet og kan manøvrere deg rundt mulige hindringer og/eller unngå kollisjon.

Kjøremodusvelger

Bedre grep på kommando

Med kjøremodusvelgeren i midtkonsollen kan du bestemme og kontrollere bilens kjørestil i henhold til veiforholdene. Bare skyv bryteren opp eller ned til du har valgt ønsket kjøremodus i dashbordet, du kan velge mellom kjøremodusene Sport, ECO, Normal, Snow og Lock.

YTELSE

Komfortabel og rask

Med 224HK er Outlander PHEV langt i fra noen sinke. Når du kjører helelektrisk, akselererer bilen fra 0-100 km/t på respektable 10,5 sek – nok til å få frem smilet.

S Edition

Velg S Edition om du foretrekker litt ekstra. Med S Edition får du blant annet premium skinnseter med diamantsøm, ekstra stive Bilstein-støtdempere og aluminiumspedaler for å fullføre den sportslige looken.

Aluminiumspedaler

Ekstra sporty

Med aluminiumspedaler i Outlander PHEV S Edition får du en ekstra sporty følelse når du trår på gassen. 

Bilstein-støtdempere

Glatter over ville veier

Bilstein har laget støtdempere siden 1954. Outlander PHEV S Edition har fått spesialtilpassede støtdempere for bedre ytelse og komfort.

Avansert førerassisranse system (ADAS)

Trygghet i teknologi

Flere avanserte sikkerhetssystemer støtter en tryggere kjøreopplevelse, både på veien og parkeringssituasjoner, både dag og natt. Fra intelligente sensorer som overvåker dine omgivelser og advarer om farlige situasjoner, til aktive assistansesystemer og passiv sikkerhet er Outlander PHEV bilen for deg som er opptatt av trygghet.

Oppvarmet frontrute

Klar sikt på null komma niks

Varmetråder i frontruten fjerner dugg og frost kjapt og effektivt.

Elektrisk parkeringsbrems (EPB)

Ikke mer håndbak med håndbrekket

Det gode, gamle håndbrekket er byttet ut med en elektrisk parkeringsbrems (EPB) som gjør den enda enklere å betjene.

outlander phev

Finn ut mer om Outlander PHEV, gå til "eksteriør".