Mitsubishi i-MiEV, en billig elbil med mulighet for hurtiglading og forvarming.
Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.
 • imiev banner modell

  5 GODE GRUNNER

  1. Vi har biler på lager
  2. Nytt friskere interiør
  3. Smartphone-kompatibel
  4. DAB+, Bluetooth og integrert navigasjon
  5. Forvarming og hurtiglading
 • i-MiEV:

  Loading

  Pris fra:

  154 620kr

  i-MiEV

  Pris fra 154 620kr

  Veiledende pris levert forhandler i Drammen inklusive leveringskostnader. Frakt til forhandler utenfor Drammen kommer i tillegg.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

Les mer
 • Brosjyrer og priser

 • Forhandlersøk 11112014

  Finn forhandler

  Liker du denne modellen, kan du finne din nærmeste forhandler her.

 • sikker lading promo

  Hvordan lade sikkert?

  Les om anbefalinger for hvordan du skal lade hjemme.

Les mer

 • ECOLOGY-1KLODEN VIL TAKKE DEG

  i-MiEV er 100% elektrisk og har ingen utslipp under kjøring. Det er egentlig et veldig enkelt regnestykke: null CO2 utslipp = null forurensning i atmosfæren.

  ECOLOGY-2OMDEFINERT KRAFT

  Bestående av 88 celler med høy tetthet har i-MiEV med sin litium-ion-batteripakke en imponerende kjørelengde på 105* km når du er fulladet. Du kan kjøre 105 km for bare 16** kroner. Det er på tide å si farvel til bensin og omfavne fremtidens bilhold.

  * Målt med NEDC/CO2MPAS. Kjørelengde kan variere avhengig av kjørestil, kjøreforhold, bruk av klimaanlegg/varmeapparat m.m.
  ** Dersom batteri er tomt, og 1 kWh koster 1 krone. 


 • DESIGN

     

  i-miev design1

  imiev design2
  imiev design3

  Sjarmerende og stabil

  i-MiEV måler kun 3475 mm fra front til bak, noe som gjør den til en perfekt bybil. Korte overheng foran og bak er med på å understreke det futuristiske utseende. Den har 15-tommers felger og en akselavstand på 2550 mm. Batteripakken er plassert under gulvet og gir i-MiEV et lavt tyngdepunkt. Til sammen skaper dette en bil som er balansert og stabil. Du føler deg trygg, samtidig som i-MiEV er smidig og lett å håndtere.  

  i-MiEV har en svingradius på kun 4,5 meter. Dette gjør bykjøring, lukeparkering og manøvrering i trange parkeringshus til en lek.


 • imiev bilde med hvitt svart

  Når du akselererer, vil du oppleve at motoren er stillegående, og når du står stille, produserer den overhodet ingen vibrasjoner. Den faste girutvekslingen sørger for komfortabel akselerasjon, noe du og dine passasjerer vil sette pris på.


  imiev bilde med hvitt svart1

  INTUITIVT INSTUMENTPANEL

  i-MiEVs instrumentpanel er designet for å være lett å bruke. Radio/CD spilleren med USB-inngang er enkelt og intuitivt utformet. 

  imiev bilde med hvitt svart2

  ROMSLIG INTERIØR

  Takket være det buede taket og den lange akselavstanden kan fire voksne sitte komfortabelt i en i-MiEV. Selv med fire passasjerer har du 235 liter lasteplass tilgjengelig. Med begge baksetene lagt ned har du hele 860 liter lasteplass.  

  Remote Control

     

  MiEV FJERNSTYRINGSKONTROLL

  i-MiEV har et fjernstyrt system for klimakontroll*. Før du skal ut å kjøre kan du varme opp bilen og gjøre den isfri. Dette er ikke bare topp komfort – du sparer også strøm når du kjører. Fjernstyringssystemet inneholder også en funksjon for å tidsstyre ladingen av bilen. Fjernkontrollen har et display som viser gjenværende strøm på batteriet. 

  *Kan kun benyttes under vanlig lading.


     

  FJERNSTYRT KLIMAKONTROLL

  Klimaanlegg og varmeapparat kan startes og stoppes med fjernkontrollen under lading. Dette gir deg muligheten til å ha en godt oppvarmet og isfri bil når du skal ut å kjøre. Dermed sparer du strøm mens du kjører. Du har muligheten til å velge mellom modusene COOL, HOT, DEF, A/C OFF. I DEF-modus aktiveres også varmetrådene i bakruten. 

  TIDSSTYRT LADING

  Du kan selv bestemme selv når i-MiEV skal lade. Grunnet varierende strømpriser kan det enkelte steder lønne seg å lade om natten. 

  To forskjellige tidsstyringer er tilgjengelig: 
  ON timer: Begynn lading 0 – 19.5 timer frem.  
  OFF timer: For å stoppe ladingen 0 – 19.5 timer frem, eller når fulladet (‘-‘ innstillingen).   STATUS PÅ FREMDRIFTSBATTERI

  Her kan du se gjenværende strøm på batteriet.  

 • YTELSER 

     
  High torque

  HØYT DREIEMOMENT OG SØMLØS AKSELERASJON

  Den nye og kraftigere motoren kombinerer høy effektivitet med en overraskende sterk akselerasjon. i-MiEV er bakhjulsdrevet, noe som gir ypperlige kjøreegenskaper. Motoren produserer et maksimalt dreiemoment på 180 Nm og har en toppfart på 130km/t. 

  imiev lade

  REGENERATIVE BREMSER

  Når i-MiEV bremser blir den kinetiske energien samlet opp og sendt tilbake til batteriet. Motoren "snur" og blir til en generator. Dette bidrar til at bilen sakker av på farten eller holder igjen i nedoverbakker – dermed blir kjørelengden på batteriet blir lengre.

  Optimised shift positions

  OPTIMAL GIRPOSISJON

  Giret kan settes inn i tre posisjoner under kjøring. D-posisjon brukes under bykjøring, og gir deg standard regenerativ bremsekraft. B-posisjonen brukes i nedoverbakker og gir deg høy regenerativ bremsekraft. C-posisjonen er for komfortabel kjøring med mindre regenerativ bremsekraft.  

  Uansett hvilken girposisjon du bruker, vil batteriet lades så snart du slipper gasspedalen eller trår på bremsepedalen, noe som øker gjenværende kjørelengde. 


  VISUALISER SMARTERE KJØRING

  Instrumentpanelet viser deg alt du trenger å vite. Energinivåmåleren til venstre viser girposisjon og informerer deg når batteriet må lades. Kjøreindikatoren på høyre side viser kilometerteller, tripteller, servicepåminnelser og annen nyttig informasjon. 

   Meter

    

   VARSEL FOR DEAKTIVERING 

   Når batterinivået nærmer seg null vil en varsellampe lyse opp. Varmeapparatet vil fortsatt gå, men for å spare energi deaktiveres klimaanlegget automatisk.


   VARSEL

   Når batteriet har 1/8 igjen av kapasiteten vil en varsellampe fortelle deg at batteriet snart trenger opplading. 

   ECO

   Ved å holde kjørehastigheten innenfor ECO-sonen, vil du kunne maksimere kjørelengden. Den blå ladesonen informerer om at batteriet blir ladet.

   LADING

      

   2-VEIS LADESYSTEM

   Lading av i-MiEV er enkelt – den er utstyrt med en tilkobling for normal lading (fulladet = 8 timer fra stikkontakt) og en tilkobling for hurtiglading (80% ladet = 30 minutter ved hurtigladestasjoner). 

      

   imiev lading

   VANLIG LADING – 8 TIMER TIL FULLADET 

   Vanlig ladetid med AC230V, 10A fra lavenergiindikator kan variere avhengig av utetemperatur.   

   HURTIGLADING – 80% FULLADET PÅ 30 MINUTTER

   Hurtigladingstid med maks 125A og/eller 50kW, kan variere avhengig av utetemperatur.  

   LADEKABLER

   Det finnes tilgjengelige kabler for type 1 til type 2 lading. Det er også mulig å bestille kabler som passer i land med andre type kontakter enn her hjemme. Ta kontakt med forhandler for å høre hva som finnes. 

   imiev lade1

      

   LAD OPP, KJØR

   Med fulladet batteripakke kan du realistisk nå en rekkevidde på helt opp til 105 km*.

   *WLTP                     

      
  • SIKKER KJØRETUR

      
   Six airbags imiev

   KOLLISJONSBESKYTTELSE

   Hele seks SRS-kollisjonsputer beskytter fører og passasjerer ved kollisjon.

   Safety01

   RISE-SIKKERHETSKAROSSERI

   Mitsubishis unike RISE karosserikontruksjon (Reinforced Impact Safety Evolution) arbsorberer kraft samtidig som den gir fører og passasjer beskyttelse under en kollisjon.

   Battery

   AVANSERT SIKKERHET FOR BATTERIET

   i-MiEVs batterier er trygt plassert i en vanntett batteripakke, inne i karosseriets ramme for å beskytte mot støtskader fra alle retninger.

   ASC


   ASC MED TCL HOLDER i-MiEV PÅ VEIEN

   Ved en brå unnamanøver, minimerer i-MiEVs OS-kontrollerte Active Stability Control (ASC) ustabile bevegelser som over- og understyring. Under glatte forhold kobles TCL-systemet (Traction Control) inn og bremser hjulspinn. Fordi ASC med TCL er optimalisert for elektriske biler, økes stabiliteten ytterligere under regenerativ oppbremsing.

   imiev design2

   BREMSEASSISTENT

   I en kritisk situasjon hvor nødbremsing er nødvendig vil bilen selv hjelpe til med å maksimere bremsingen.  

   performance-safety-brakeoverride

   BREMSEOVERSTYRINGSSYSTEM  

   Bremseoverstyringssystemet i Mitsubishi i-MiEV sørger for at bremsene alltid har prioritet mot gasspedalen. Det vil si at om du holder gasspedalen helt i bunn vil du fortsatt kunne bremse bilen helt til stopp. For eksempel om gasspedalen setter seg fast under gulvmatten. 

   Immobiliser imiev

   STARTSPERRE

   Nøkkelen sender en unik kode som må matche koden som er programmert i bilen for at bilen skal starte. 

   performace-safety-acoustecveh

   LYDVARSLINGSSYSTEM

   Fordi bilen kjører nærmest lydløst har i-MiEV nå fått et lydsignal for å informere fotgjengere om at det kommer et kjøretøy. Denne lyden aktiveres både ved revers og vanlig kjøring opp til ca 35 km/t. Det finnes også en pausebryter for dette systemet.                                          

   NCAP

   EURO NCAP

   i-MiEV ble kollisjonstestet av Euro NCAP, og oppnådde 4 stjerner med 2011-standarder, dette i samme kategori som tilsvarende bensinmodeller. 


  Les mer
  • Service og vedlikehold - Mitsubishi


   service og vedlikehold

   BEST MULIG SERVICE

   Det er viktig for oss å kunne tilby så god service som overhodet mulig. For å sikre dette har alle våre autoriserte Mitsubishi-verksteder godt trente og riktig utstyrte medarbeidere som benytter seg av Mitsubishi originaldeler. Vi har til og med en prisgaranti for å sikre at bilen din får best mulig oppfølging.

  • Mitsubishi Garanti


   Norges-
   garanti

   gratis veiassistanse

   Nye Mitsubishi levert av autorisert forhandler kommer med omfattende garantier på opptil 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som først inntreffer, samt 5 års gratis veiassistanse (MAP). Kapasiteten på fremdriftsbatterier garanteres til 70% eller mer i 8 år eller 160.000 km, avhengig av hva som først inntreffer.