Mitsubishi i-MiEV, en billig elbil med mulighet for hurtiglading og forvarming.
Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.
 • imiev banner modell

  5 GODE GRUNNER

  1. Vi har biler på lager
  2. Nytt friskere interiør
  3. Smartphone-kompatibel
  4. DAB+, Bluetooth og integrert navigasjon
  5. Forvarming og hurtiglading
 • i-MiEV:

  Loading

  Denne modellen

  154 620kr

  i-MiEV

  Veiledende pris 154 620kr

  Veiledende pris levert forhandler i Drammen inklusive leveringskostnader. Frakt til forhandler utenfor Drammen kommer i tillegg.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

Les mer
 • Brosjyrer og priser

 • Forhandlersøk 11112014

  Finn forhandler

  Liker du denne modellen, kan du finne din nærmeste forhandler her.

Les mer

 • ECOLOGY-1KLODEN VIL TAKKE DEG 

  i-MiEV er 100% elektrisk og har ingen utslipp under kjøring. Det er egentlig et veldig enkelt regnestykke - ingen CO2 utslipp gir ingen forurensning i atmosfæren.

  ECOLOGY-2OMDEFINERT KRAFT

  Bestående av 88 celler med høy tetthet tilbyr i-MiEV sin litium-ion-batteripakke en ny og imponerende kjørelengde på 160 km* per lading. Du kan kjøre 100 km for bare 13 kroner* og det er dermed på tide å si farvel til bensin og ønske fremtidens bilhold velkommen.

  * Målt ved NEDC, New European Driving Cycle. Kjørelengde kan variere avhengig av kjørestil, kjøreforhold, bruk av klimaanlegg/varmeapparat m.m.
     

 • DESIGNET TIL i-MiEV

     
  Design Futuristic Way

  design03  design05 

  SJARMERENDE OG STABIL

  i-MiEV måler kun 3475 mm fra front til bak, noe som gjør den til en perfekt bil for byen. Korte overheng foran og bak er med å understreke det futuristiske utseende. 15-tommers felger og en akselavstand på 2550 mm sørger for balanse og stabilitet, og gir deg trygghet og komfort overalt. I tillegg er batteripakkens plassering under gulvet med på å gi i-MiEV et lavt tungepunkt, noe som gjør bilen smidig og enkel å håndtere.

  i-MiEV har en svingradius på kun 4,5 meter. Dette gjør bykjøring, lukeparkering og manøvrering i trange parkeringshus til en lek. 

 • imiev bilde med hvitt svart

  Ikke bry deg om å sammenligne i-MiEVs elektriske motor med en bensinmotor. Motoren er rolig og stillegående selv under akselerasjon og produserer over hodet ingen vibrasjoner når bilen står stille. Samtidig sørger den faste girutvekslingen for komfortabel akselerering, noe du og passasjerene dine vil sette pris på.

  imiev bilde med hvitt svart1  

  INTUITIVT INSTRUMENTPANEL

  i-MiEVs instrumentpanel er designet for å være enkelt. Radio/CD spilleren med USB-inngang er enkel og intuitivt utformet. Setene i i-MiEV har nå en høyere grad av naturlig bomull, som igjen reduserer livsløp-CO2-utslippet med 19%. 

  imiev bilde med hvitt svart2  

  ROMSLIG INTERIØR

  Takket være det buede taket og den lange akselavstanden kan fire voksne sitte komfortabelt i en i-MiEV. Selv med fire passasjerer har du 235 liter (VDA)* lasteplass tilgjengelig. Med begge baksetene lagt ned har du hele 860 liter lasteplass. 

  *Verband der Automobilindustrie 
    Remote Control

     

  MiEV FJERNSTYRINGSSYSTEM

  Med MiEV Fjernstyringssystem kan den fjernstyrte klimakontrollen* aktiveres hjemmefra slik at bilen er god og varm og isfri når du skal ut å kjøre. Dette for din komfort og for å spare strøm under kjøring. Fjernstyringssystemet inneholder også en tidsstyringsfunksjon på ladingen. Fjernkontrollen har også ett innebygget display som viser gjenværende strøm på batteriet.

     

  FJERNSTYRT KLIMAKONTROL

  Klimaanlegg og varmeapparat kan startes og stoppes med fjernkontrollen under lading. Dette gir deg muligheten til å ha en godt oppvarmet og isfri bil når du skal ut å kjøre. Dette vil hjelpe deg å spare strøm under kjøringen. Du har muligheten til å velge mellom modusene COOL, HOT, DEF, A/C OFF. I DEF-modusen aktiveres også varmetrådene i bakruten. 

  TIDSSTYRT LADING

  Du kan selv bestemme selv når i-MiEV skal lade. Grunnet varierende strømpriser kan det enkelte steder lønne seg å lade om natten.

  To forskjellige tidsstyringer er tilgjengelig:
  ON timer: Begynn lading 0 – 19.5 timer frem.
  OFF timer: For å stoppe ladingen 0 – 19.5 timer frem, eller når fulladet
  ( ‘-‘ innstillingen). 

  STATUS PÅ FREMDRIFTSBATTERI

  Her kan du se gjenværende strøm på batteriet.  

  *Kan kun benyttes under vanlig lading.


 • YTELSER 

     
  High torque

  HØYT DREIEMOMENT OG SØMLØS AKSELERASJON

  Den nye og kraftigere motoren kombinerer høy effektivitet med en overraskende sterk og lineær akselerasjon, mens bakhjulsdriften øker bilens kjøreegenskaper. Motoren produserer et maksimalt dreiemoment på 180Nm og har en toppfart på 130km/t. 

  performance-driving-brakecontrol   

  REGENERATIVE BREMSER

  Når i-MiEV deselerer samles den kinetiske energien opp og sendes tilbake til batteriet. Dette skjer gjennom at motoren "snur" og blir til en generator, dette bidrar til at bilen sakker av på farten eller holder igjen i nedoverbakker, og at kjørelengden på batteriet blir lengre.

  Optimised shift positions

  OPTIMAL GIRPOSISJON

  Velg mellom D-posisjon for bykjøring (gir deg standard regenerativ bremsekraft), B-posisjonen for nedoverbakkekjøring (gir deg høyere regenerativ bremsekraft) eller C-posisjon for komfortabel kjøring (gir deg mindre regenerativ bremsekraft). Uavhengig av girskiftstilling, lades batteriet så snart du slipper gasspedalen eller trår på bremsepedalen, slik at gjenværende kjørelengde økes.

  VISUALISER SMARTERE KJØRING

  Instrumentpanelet viser deg alt du trenger å vite. Energinivåmåleren til venstre viser girposisjon og informerer deg når batteriet må lades. Kjøreindikatoren på høyre side viser kilometerteller, tripteller, servicepåminnelser og annen nyttig informasjon.

     

  Meter

   

   

  VARSEL FOR DEAKTIVERING

  Når batterinivået nærmer seg null vil en varsellampe lyse opp. Varmeapparatet vil fortsatt gå, men for å spare energi deaktiveres klimaanlegget automatisk.

   

  VARSEL FOR LAVT ENERGINIVÅ 

  Når batteriet har 1/8 igjen av kapasiteten vil en varsellampe fortelle deg at batteriet snart trenger opplading.   ECO OG LADESONER

  Ved å holde kjørehastigheten innenfor ECO-sonen, vil du kunne maksimere kjørelengden. Den blå ladesonen informerer om at batteriet blir ladet. 

  • Kilometerstand
  • Tripteller A
  • Tripteller B
  • Belysningskontroll
  • Servicepåminnelse (kjøredistanse til neste inspeksjon)
  • Servicepåminnelse (antall måneder til neste inspeksjon)
  • Indikator for gjenværende kjørelengde

  LADING

     

  2-VEIS LADESYSTEM

  Utstyrt både med en tilkobling for normal lading (fulladet, 8 timer fra stikkontakt) og en tilkobling for hurtiglading (80% ladet, 30 minutter ved hurtigladestasjoner), går lading av i-MiEV som en lek.

     

  performance-charging-2way 

  VANLIG LADING – 8 TIMER TILL FULLADET

  Vanlig ladetid med AC230V, 10A fra lavenergiindikator kan variere avhengig av utetemperatur.  

  HURTIGLADING – 80% FULLADET PÅ 30 MINUTTER

  Hurtigladingstid med maks 125A og/eller 50kW, kan variere avhengig av utetemperatur. 

  LADEKABLER

  Det finnes tilgjengelige kabler for type 1 til type 2 kabler. Det er også mulig å bestille kabler som passer i land med andre type kontakter enn her hjemme. Ta kontakt med forhandler for å høre hva som finnes. 

  Charging 2

     

  LAD OPP, KJØR

  Med fulladet batteripakke er den totale teoretiske rekkevidden helt opp til 160 km. 

     
 • CRUISE IN SAFETY 

     
  Six airbags imiev

  KOLLISJONSBESKYTTELSE

  Hele seks SRS-kollisjonsputer beskytter fører og passasjerer ved kollisjon.

  Safety01

  RISE-SIKKERHETSKAROSSERI

  Mitsubishis unike RISE karosserikonstruksjon (Reinforced Impact Safety Evolution) absorberer kraft samtidig som den gir fører og passasjerer beskyttelse under en kollisjon.

  Battery

  AVANSERT SIKKERHET FOR BATTERIET

  i-MiEVs batterier er trygt plassert i en vanntett batteripakke, inne i karosseriets ramme for å beskytte mot støtskader fra alle retninger. 
   

  ASC


  ASC MED TCL HOLDER i-MiEV PÅ VEIEN

  Ved en brå unnamanøver, minimerer i-MiEVs OS-kontrollerte Active Stability Control (ASC) ustabile bevegelser som over- og understyring. Under glatte forhold kobles TCL-systemet (Traction Control) inn og bremser hjulspinn. Fordi ASC med TCL er optimalisert for elektriske biler, økes stabiliteten ytterligere under regenerativ oppbremsing.

  performance-safety-brakeassist


  BREMSEASSISTENT

  I en kritisk situasjon hvor nødbremsing er nødvendig vil bilen selv hjelpe til med å maksimere bremsingen. 

  performance-safety-brakeoverride


  BREMSEOVERSTYRINGSSYSTEM

  Bremseoverstyringssystemet i Mitsubishi i-MiEV sørger for at bremsene alltid har prioritet mot gasspedalen. Det vil si at om du holder gasspedalen helt i bunn vil du fortsatt kunne bremse bilen helt til stopp. For eksempel om gasspedalen setter seg fast under gulvmatten.

  Immobiliser imiev

  STARTSSPERRE

  Nøkkelen sender en unik kode som må matche koden som er programmert i bilen for at bilen skal starte.

  performace-safety-acoustecveh

  LYDVARSLINGSSYSTEM (AVAS)

  Fordi bilen kjører nærmest lydløst har i-MiEV nå fått et lydsignal for å informere fotgjengere om at det kommer et kjøretøy. Denne lyden aktiveres både ved revers og vanlig kjøring opp til ca. 35 km/t. Det finnes også en pausebryter for dette systemet.

  NCAP

  EURO NCAP

  i-MiEV ble kollisjonstestet av Euro NCAP, og oppnådde 4 stjerner med 2011-standarder, dette i samme kategori som tilsvarende bensinmodeller.


Les mer
 • Service og vedlikehold - Mitsubishi


  service og vedlikehold

  BEST MULIG SERVICE

  Det er viktig for oss å kunne tilby så god service som overhodet mulig. For å sikre dette har alle våre autoriserte Mitsubishi-verksteder godt trente og riktig utstyrte medarbeidere som benytter seg av Mitsubishi originaldeler. Vi har til og med en prisgaranti for å sikre at bilen din får best mulig oppfølging.

 • Mitsubishi Garanti


  Norges-
  garanti

  gratis veiassistanse

  Nye Mitsubishi levert av autorisert forhandler kommer med omfattende garantier på opptil 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som først inntreffer, samt 5 års gratis veiassistanse (MAP). Kapasiteten på fremdriftsbatterier garanteres til 70% eller mer i 8 år eller 160.000 km, avhengig av hva som først inntreffer.