Eksteriør

Eclipse Cross markerer starten for et nytt, fremtidsrettet design i Mitsubishi Motors. Vi inngår ingen kompromisser på kvalitet når vi skaper den perfekte crossover-SUVen.

SUVeren stil

Elegant og sportslig

Eclipse Cross har et atletisk og sportslig SUV-utseende, med en elegant  og slank silhuett.

DYNAMIC SHIELD

Fronten har fått en videreutviklet versjon av Mitsubishis designsignatur “Dynamic Shield”, som uttrykker den kraftige ytelsen og tryggheten til en SUV. Dynamic Shield gir ikke bare bilen et ansikt med markante linjer, den gjør bilen enda mer strømlinjeformet, noe som øker ytelsen.

Skulpturell sekskantform

Stabil og letthåndterlig

Et sekskantdesign bak som minner om et bakmontert reservehjul og uttrykker robustheten til en SUV – og arven fra legenden Pajero.

Bi-LED LYSPAKKE

Lysere tider

Foran har Eclipse Cross PHEV har et slående utseende. Det skrånende panseret trekker blikket mot LED-kjørelysene, som gir bilen et karakteristisk utseende. Under kjørelysene finner du den skulpturelle lysklyngen som inneholder både LED-lykter og LED-tåkelys.

Panoramasoltak

Gå ikke glipp av landskapet

Det elektriske panoramasoltaket bidrar til at bilen føles ekstra lys og romslig. Det gjør også at ingen går glipp av utsikten når du er ute på tur med familie eller venner. Det er til og med en innebygd elektrisk persienne ved sterk eller sjenerende sol.

NY FARGE: WHITE DIAMOND

En rikere hvitfarge

Nye Eclipse Cross PHEV er tilgjengelig i en rekke farger, inkludert den nye firelags White Diamond som gir en nyanse av perleglans og en subtil nyanse av metall.

ECLIPSE CROSS PHEV

For flere detaljer om innsiden av Eclipse Cross PHEV, gå til Interiør