Rekkevidde

Eclipse Cross har en batteripakke som tar deg opptil 45 km på ren elektrisitet (WLTP), og en 2,4 liters bensinmotor som gir en kombinert rekkevidde på rundt 600 kilometer. I tillegg fanger Eclipse Cross PHEV kinetisk energi gjennom regenerativ bremsing, slik at batteriet  lades ved bremsing og i nedoverbakker.

PHEV Rekkevidde

Lang rekkevidde

Eclipse Cross har en batterikapasitet på 13,8KWh og en drivstoffeffektiv bensinmotor. Det gjør at du trygt kan legge ut på langtur og slappe av uten å tenke på lading. Du har en deilig kjøretur foran deg.

Norge på langs

Norge er et særdeles vakkert og langstrakt land. En fin måte å oppleve Norge på er å kjøre fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Cirka 1700 km. Eller omtrent tre ganger Eclipse Cross PHEV’s kombinerte rekkevidde. Med stadig flere ladestasjoner i hele landet, blir det enda enklere å kjøre elektrisk på langtur om du ønsker å lade underveis. Ut på tur, aldri sur.

Med ungene i baksetet tur/retur Tusenfryd

Kjører du fra Oslo Sentrum til fornøyelsesparken Tusenfryd er det i overkant av 40 km frem og tilbake. Da kan du kjøre helelektrisk på et fulladet batteri. Moro for unga.

Hytta: Tur-retur

Vi nordmenn elsker å komme oss til fjells. Med inntil 600 km i total rekkevidde kan du trygt kjøre fra Oslo til Geilo tur-retur, uten å bekymre deg om verken lading eller tanking.

Lading

Det er flere måter å lade på, som stikkontakt eller ladestasjon hjemme, hurtigladere - og når du kjører. 

Lading via stikkontakt

Lades via en vanlig stikkontakt* du har i veggen hjemme. Når du kjøper en Eclipse Cross PHEV får du med en ladekabel du kan plugge inn i hvilken som helst standard stikkontakt.

*For lading i stikkontakt skal du ha en dedikert kurs med 10A sikring og jordfeilbryter type B.

100% fulladet*

230V8A: ca. 7.0 timer*

230V10A: ca. 6.0 timer*

230V16A: ca. 4.0 timer*

Hurtiglader og semi-hurtiglader

En hurtiglader kan lade opp bilen til på så lite som 25 minutter. Du finner ladestasjoner strategisk plassert langs veier i hele landet. Semi-hurtigladere finnes på parkeringsplasser på kjøpesentre og andre steder bilen kan parkeres over en lengre periode, inkludert enkelte arbeidsplasser.

Hutiglader 80% fulladet
Ca. 25 minutter*

Semi-hurtiglader 100% fulladet
2-5 timer*

MITSUBISHI REMOTE CONTROL

Få beskjed når bilen er fulladet

Vil du vite når bilen din er fulladet? Mitsubishi Remote Control gir deg beskjed. Du kan også styre ladetider og programmere klimaanlegget slik at du har perfekt temperatur i bilen når du setter deg inn.

Eclipse Cross PHEV

Gå videre for å utforske driftskostnadene til Eclipse Cross PHEV