Kjøreopplevelsen

Eclipse Cross PHEV har svært gode og stabile kjøreegenskaper. Dette takket være et nøye avstivet karosseri og fjæringer, et lavt tyngdepunkt og twin-motor firehjulsdriftsystemet S-AWC.

TWIN MOTOR

I motsetning til de fleste andre hybridbiler har Eclipse Cross PHEV to elektriske motorer. Dette betyr at du kan kjøre på ren el oftere, slik at du får en stille og behagelig kjøretur med sømløs akselerasjon i de fleste kjøresituasjoner.

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)

Intelligent firehjulsdriftsystem

Dette integrerte systemet fungerer gjennom en kombinasjon av krengningskontroll (AYC), aktiv stabilitetskontroll (ASC) og blokkeringsfrie bremser (ABS).

Mer om Super All-Wheel Control

KRENGNINGSKONTROLL (AYC)

Bedre veigrep

AYC er et unikt system som vi i Mitsubishi oppfant. Det forbedrer håndtering av svinger ved å bruke bremsene til å fordele dreiemomentet optimalt til venstre og høyre hjul. Så selv om du bremser eller akselererer for hardt, har du fortsatt kontroll.

Aktiv stabilitetskontroll (ASC)

Stabilitet under alle forhold

Aktiv stabilitetskontroll bruker sensorer til å analysere kjøretøyets bevegelse og identifisere ustabil bevegelse. Den fordeler deretter dreiemoment og bremsekraft automatisk til venstre eller høyre hjul for å opprettholde stabiliteten.

Blokkeringsfrie bremser (ABS)

Ingen låste bremser

Et blokkeringsfritt bremsesystem er designet for å forhindre at bilen sklir ukontrollert ved nedbremsing. ABS fungerer ved å forhindre at hjulene låser seg under bremsing, slik at de alltid er i kontakt med veibanen.

Kjøremodusvelger

Bedre grep på kommando

Med kjøremodusvelgeren i midtkonsollen kan du bestemme og kontrollere bilens kjørestil i henhold til veiforholdene. Bare skyv bryteren opp eller ned til du har valgt ønsket kjøremodus i dashbordet. Velg mellom 5 moduser: Normal, Snow (snø), Gravel (grus), Termac (asfalt) og Eco (Øko.).

DIREKTE INJEKSJONSMOTOR

Responsiv og økonomisk

Eclipse Cross PHEV har en 2.4L 16-ventilers 4-sylindret DOHC-motor. Motoren er designet for å være mer drivstoffeffektiv - bedre for lommeboken og miljøet.

HEAD UP DISPLAY (HUD)

Enda enklere informasjon

Bilens HUD er plassert rett over rattet, og gir deg viktig informasjon om hastighet, navigasjon og varsler, uten at du trenger å ta øynene fra veien.

Multiinformasjon-display

Vær beredt

I dashboardet finner du et sentralt plassert LCD multiinformasjons-display som gir deg  informasjon om kjøremoduser og sikkerhetsvarsler. 

Finjusterte støtdempere

En enda mer behagelig kjøretur

Støtdemperne i nye Eclipse Cross PHEV tilbyr stabil og behagelig håndtering av bilen, uten å gå på bekostningen av kjørekomforten.

ECLIPSE CROSS PHEV

For å lese mer om utseendet til Eclipse Cross PHEV, gå til Eksteriør.