Interiør

Hver eneste detalj i Eclipse Cross PHEV er laget med tanke på komfort og enkel tilgjengelighet.

Horisontal akse

Tilpasset deg

Eclipse Cross har et dashboard der instrumentpanelet er plassert horisontalt for å gjøre alle funksjoner lett tilgjengelige for deg.

Vi kaller dette konseptet horisontal akse. Dette gjør at dashbordet er designet slik at alt er innen rekkevidde, og at betjening av funksjoner krever et minimum av bevegelse slik at du kan ha fokus på veien.

8'' SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO SYSTEM (SDA)

Utvid horisonten

Smartphone Link Display Audio System (SDA) er en trykkfølsom skjerm som er kompatibel med smarttelefonen din. SDA gjør at du kan bruke Android Auto eller Apple CarPlay til å integrere mobilen i bilens system. Da kan du bruke Spotify, Google Maps og andre apper. Du kan selvsagt ringe, ta imot anrop og sjekke svareren hands free, så du kan ha fullt fokus på veien.

Setevarmere

Komfort også for baksetepassasjerene

Passasjerene bak kan nå glede seg over varme i baksetet. Perfekt i vinterhalvåret.

Fleksible seteløsninger

9-veis justering av baksetet

Eclipse Cross PHEV har plass til fem voksne. 

Setene gir god støtte for ryggen, og det er godt med benplass. Baksetene kan skyves frem og tilbake for mer benplass, eller legges helt ned hvis du ønsker mer bagasjeplass. Baksetene har 9-veis justering, slik at det er enkelt å finne en god sittestilling også for baksetepassasjerene. 

Romslig bagasjerom

359 liter bagasjerom

God plass til passasjerer og bagasje. Det er for eksempel plass til tre store  golfbagger eller fire store kofferter i bagasjerommet, selv med alle setene i bruk.

MITSUBISHI POWER SOUND SYSTEM (MPSS)

Skru opp volumet

Lydsystemet er skreddersydd for nye Eclipse Cross PHEV. 8 høyttalere strategisk plassert i bilen, sikrer en rik og balansert lydopplevelse.

ECLIPSE CROSS PHEV

For å lære om alle sikkerhetsfunksjonene i Eclipse Cross PHEV, gå til sikkerhet