Rekkevidde

Mitsubishi Outlander PHEV har en stor batteripakke som tar deg opptil 45 km på ren elektrisitet (WLTP). Legger du til at bilen har en 2,4 liters bensinmotor så har du en kombinert rekkevidde på rundt 600 km. I tillegg vil Outlander PHEV sin evne til å fange kinetisk energi gjennom regenerativ bremsing, lade batteriet mens du kjører.

PHEV Rekkevidde

Lang rekkevidde, ingen ladeangst

Slapp av. Du har en deilig kjøretur foran deg. Og den rekkeviddeangsten? Den er det bare å legge bak seg og se den forsvinne i bakspeilet. Ta en titt på hvor langt full rekkevidde kan ta deg.

Norge på langs

Norge er et særdeles vakkert og langstrakt land. En fin måte å oppleve Norge på er å kjøre fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Cirka 1700 km. Eller omtrent tre ganger Outlander PHEV’s kombinerte rekkevidde. Med stadig flere ladestasjoner i hele landet, blir det enda enklere å kjøre elektrisk på langtur. Ut på tur, aldri sur.

Med ungene i baksetet tur/retur Tusenfryd

Kjører du fra Oslo Sentrum til fornøyelsesparken Tusenfryd er det i overkant av 40 km frem og tilbake. Da kan du kjøre helelektrisk på et fulladet batteri. Moro for unga.

Hytta: Tur-retur

Vi nordmenn elsker å komme oss til fjells. Med inntil 600 km i total rekkevidde kan du trygt kjøre fra Oslo til Geilo tur-retur, uten å bekymre deg om verken lading eller tanking.

outlander phev

Gå videre til "Lading og teknologi" for å lese mer om PHEV systemet og hvor enkelt du kan lade Outlander ladbar hybrid.