Rekkevidde

Outlander PHEV har en oppgradert batteripakke som tar deg opptil 54 km på ren elektrisitet (NEDC/CO2MPAS, 45 km WLTP). Legger du til at bilen har en 2,4 liters bensinmotor så har du en kombinert rekkevidde på rundt 600 km. I tillegg vil Outlander PHEV sin evne til å fange kinetisk energi gjennom regenerativ bremsing, lade batteriet mens du kjører.
Foto: Outlander PHEV Lang rekkevidde, ingen ladeangst

PHEV REKKEVIDDE

Lang rekkevidde, ingen ladeangst

Slapp av. Du har en deilig kjøretur foran deg. Og den rekkeviddeangsten? Den er det bare å legge bak seg og se den forsvinne i bakspeilet. Ta en titt på hvor langt full rekkevidde kan ta deg.
Foto: Outlander PHEV landlige omgivelser

Med ungene i baksetet tur/retur Tusenfryd

Kjører du fra Oslo Sentrum til fornøyelsesparken Tusenfryd er det i overkant av 40 km frem og tilbake. Da kan du kjøre helelektrisk på et fulladet batteri. Moro for unga.
Foto: Outlander PHEV by-omgivelser

Hytta: Tur-retur

Vi nordmenn er glad i å komme oss til fjells. Med inntil 600 km i total rekkevidde kan du trygt kjøre fra Oslo til Geilo tur-retur, uten å bekymre deg om verken lading eller tanking.

Norge på langs

Norge er et særdeles vakkert og langstrakt land. En fin måte å oppleve Norge på er å kjøre fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Cirka 1700 km. Eller omtrent tre ganger Outlander PHEV’s kombinerte rekkevidde. Med stadig flere ladestasjoner i hele landet, blir det enda enklere å kjøre elektrisk på langtur. Ut på tur, aldri sur.
outlander phev
For å se mer om bilens driftskostnader, gå videre.