Lading

Det er flere måter å lade på, som stikkontakt eller ladestasjon hjemme, hurtigladere - og når du kjører. 

ULIKE MÅTER Å LADE PÅ

Lett å lade

Outlander PHEV kan du lade på flere ulike måter, alle er enkle. Velg det som passer deg best.

Min Mitsubishi

Enkel oversikt over ditt bilhold

Hvis du går til anskaffelse av vår populære ladbare hybrid, får du også tilgang til tjenesten "Min Mitsubishi". Tjenesten har samlet vanlig stilte spørsmål om lading og sikkerhet, instruksjonsbok og mye mer.

Fjernstyring via mobilen

Få beskjed når bilen er fulladet

Vil du vite når bilen er fulladet? Mitsubishi Remote Control gir deg beskjed. Du kan også styre ladetider og programmere klimaanlegget slik at du har perfekt temperatur i bilen når du setter deg inn.

Ladbar hybrid EV-teknologi (PHEV)

Outlander PHEV er en ladbar hybrid, bygget som en elbil fra grunnen av. Den har en drivstoffeffektiv 2,4 liters bensinmotor og to avanserte (EV) elmotorer. Dette er ikke bare en revolusjon, det er en EV-olusjon.

PLUG-IN HYBRID EV

Hva er en ladbar hybrid (PHEV)?

En ikke-ladbar hybrid (HEV) får drivkraft fra en bensinmotor og et batteri. Batteriet lades kun når motoren går.

En elbil (EV) drives av batteri, og lades i en vanlig stikkontakt eller ladestasjon.

En ladbar hybrid (PHEV) har både en bensinmotor og et batteri som enkelt kan lades i en  stikkontakt eller ladestasjon. Den er ikke bare lett å lade, den er også mer fleksibel fordi den har to kraftkilder som jobber sammen.

Les også: Ladbar eller ikke ladbar hybrid - hva bør du velge?

Ladbar hybrid eller elbil?

Morgendagens teknologi i dag

Med Outlander PHEV har du bensinmotoren når det trengs, mens elmotorene gir deg mer stillegående, økonomisk kjøring. Outlander PHEV veksler sømløst mellom el- og bensinmotor for å få mest mulig effektiv ytelse.

Finn ut mer om Elbilteknologi

Kjøremodus

Se hvordan el- og bensinmotoren jobber sammen

Regenerativ bremsing

Lad batteriet mens du kjører

Regenerativ bremsing lader fremdriftsbatteriet når du slipper opp gasspedalen eller når bremsepedalen brukes. Du kan bestemme graden av regenerativ bremsing med hendlene plassert bak rattet. Ved hjelp av hendlene kan du enkelt velge mellom seks forskjellige nivåer.

EV-knapp

Full kontroll på elektrisk kjøring

Trykk på EV-knappen for å aktivere prioritering av elektrisk kjøring og for å unngå at bensinmotoren starter. Bryteren gjør at du kan kjøre bilen som en ren elbil med firehjulstrekk. Det gir lavere kostnader, lavere utslipp, og du glir nærmest lydløst gjennom gatene.

Lave CO2-utslipp

Årets grønne familiebil 2020

Mitsubishi Outlander PHEV ble den første vinneren av denne prisen for dens «allsidighet og kombinasjon av miljø- og familievennlighet.» Ikke rart den ble kåret til «Årets Grønne familiebil 2020» av velrennomerte Green Car Journal.