-Mitsubishi Outlander PHEV er den perfekte familiebilen

- Vi sparer tusenvis av kroner på dette valget, sier Anders Lindell

Familiefaren Anders Lindell pendler til og fra jobb, og kjører barna på fritidsaktiviteter og venner etter skolen. Han forteller at han kjører ca. 90% elektrisk i hverdagen, og dette helt uten «rekkeviddeangst».

Familien på fem har en aktiv livsstil, og har dermed behov for en bil som støtter den hektiske hverdagen. God plass, mulighet til å dra tilhenger og pålitelig firehjulstrekk gjorde at de falt for den ladbare hybriden Mitsubishi Outlander PHEV.

Lindell legger til at han har anslått at familien sparer over 15.000 kroner i året på bensin, da han bare fyller drivstoff på bilen én gang i måneden.

Ønsker å kjøre mer miljøvennlig

Hverdagen er hektisk. Familien på fem skal gjøre unna det daglige morgenstellet, spise frokost, lage lunsj til barna og pakke gymbagen. Når dette er gjort skal barna kjøres til skole, og de voksne på jobb. For mange familier er en hektisk hverdag en følelse av at tiden ikke strekker til, men familien Lindell er glad i tidsklemma.

- Vi er en svært aktiv familie, og liker at det er hektisk. Vi syntes det er kjempegøy å være med på håndball og i stallen med hestene – og på den måten får vi vært mye sammen med barna, sier Anders.

Far i huset driver med ultraløp, sønnen Oskar er aktiv på håndball og døtrene Selma, Thea og kona Kristin er i stallen hos hestene, nesten daglig.

Foto: Familien Lindell pakker sin Outlander PHEV med bagasje

- Ja, vi er heldige. Thea er 17 år, og vil være sammen med oss. Vi bruker utallige timer i bil sammen siden vi reiser ofte på stevne med hestene, og da får vi snakket mye. Mange ser jo ikke ungdommen sin i den alderen.

Med en hektisk hverdag og mange aktiviteter på fritiden hadde familien høye krav da de skulle kjøpe ny bil. Familien ønsket en bil med god plass, firehjulstrekk, trygghet, og i tillegg ville de ha lavere drivstoffkostnader og tenke mer på miljøet. Da de fant Mitsubishi Outlander PHEV var valget enkelt.

Foto: Outlander PHEV ved stallen

Norges mest kjøpte ladbare hybrid 5 år på rad

Populær familiebil

Den ladbare hybriden er populær blant mange, og Lindell familien er ikke de eneste som syntes den ladbare hybriden er den perfekte familiebilen. Fra lanseringen i 2014, er det solgt over 20.000 eksemplarer fra den norske importøren.

Enda mer elbil - bedre ytelser

Nye Outlander PHEV

Outlander PHEV har siden lanseringen i 2014 fått mange oppgraderinger, og den siste og nyeste modellen har en oppgradert batteripakke som tar deg hele 45 km som elbil (WLTP). Ny og sterkere bensinmotor er også plassert i den oppgraderte varianten, og bilen har en total rekkevidde på ca 600 km.

Du kan derfor kjøre Outlander PHEV som elbil i hverdagen, og slipper rekkeviddeangst når du skal på langtur.

Enda mer eksklusiv

Det er ikke bare elmotorer og bensinmotor som har fått en overhaling. Outlander PHEV har fått et mer sporty interiør og moderne design. Med det smarte firehjulstrekksystem S-AWC (Super All Wheel Control) kan du velge mellom tre ulike kjøremoduser. Normal, Snow og Sport. Kjør i Normal til vanlig, bytt til Snow ved glatt føre, og Sport om du ønsker en mer responsiv kjøretur. Bilen er i tillegg utstyrt med moderne sikkerhetssystemer som blindsonevarsler, frontkollisjonsvarsel, adaptiv cruise control, Bi-LED lys og et oversiktlig 360 graders kamera.

Familiebil til riktig pris

- Vi ønsket en romslig bil av god kvalitet. Den måtte i tillegg være sterk og kunne trekke hestehenger. Ett av kriteriene var også firehjulstrekk siden vi bor i Norge, og et land hvor det kommer mye snø. Med Mitsubishi fikk vi en rimelig og praktisk bil av høy kvalitet, i tillegg fant jeg ut at vi sparer mye penger ved å kjøre ladbar hybrid, sier familiefaren Anders.

Også barna har engasjert seg i bilvalget: Jeg reiser mye på håndballtrening og liker at jeg kan ha med alt jeg trenger, vi er jo tre barn som trenger mye plass. Også liker jeg at bilen er stille, sier Oskar.