Mitsubishi Outlander PHEV vant "SUV-kampen"

Bilnorge.no har testet tre populære SUVer på markedet i den store «SUV-kampen». Honda CR-V, Toyota RAV4 og vinneren Mitsubshi Outlander PHEV ble kjørt i over 300 km. Finn ut hvorfor Outlander ladbar hybrid ble testens vinner.

Innovasjon fra Mitsubishi

Mitsubishi Outlander PHEV ble lansert i 2014 som verdens første ladbare hybrid SUV, og ble umiddelbart en suksess. Faktisk er Outlander PHEV Norges mest solgte ladbare hybrid, nå 6 år på rad.

God plass, behagelig og smidig

Outlander ladbar hybrid er en SUV med mye plass til passasjerer og bagasje, og det er lett å finne seg godt til rette når du sitter i bilen. Du sitter høyt og har god oversikt i trafikken. Outlander PHEV er godt utstyrt og kjører mange mil på tanken, i tillegg til at den er smidig og kjapp i trafikken med sine 224 HK.

Ladbar hybrid

Outlander PHEV kan kalles en «elbil med bensinmotor». Det vil si at Outlander PHEV kan kjøres på ren elektrisk drift, slik som en elbil, men har bensinmotoren til å ta over hvis bilen går tom for strøm – eller om du trenger litt ekstra kraft. Outlander PHEV har en målt elektrisk rekkevidde på 45 km (WLTP) som betyr at du kan kjøre i hverdagen på ren elektrisitet, og dra på langtur uten å tenke på lading.

Oppsummert

Mitsubishi Outlander PHEV er kåret av Bilnorge.no til det beste kjøpet fordi:

  • Kan kjøres på ren elektrisitet og null utslipp
  • Høyest sittestilling med mest SUV-preg
  • Kan trekke dobbelt så tung tilhenger som de andre i testen (opptil 1500 kg)
  • Robust og «en skikkelig arbeidshest» 

-Ladepauser er ikke noe for meg

Bli med Jørgen Øyehaug (@oyehaug) på hans første tur med nye Eclipse Cross PHEV.

9 ting du bør sjekke før du reiser på bilferie

Skal du på biltur med familien i sommerferien? Mye kan gjøres i forkant for å unngå trøbbel underveis.

Tester Eclipse Cross PHEV for første gang

Elisabet og Elisabeth testet Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. Slik gikk det da venninnene dro på langtur med ladbar hybrid for første gang.

5 smarte tips til økonomisk kjøring med ladbar hybrid

Å kjøre ladbar hybrid gir flere klare fordeler. Ikke bare slipper du lange ladepauser og ladeplanlegging, det kan også være gunstig for både miljøet og lommeboka. Det er særlig fem ting du bør tenke på før du legger ut på tur med din ladbare hybrid.

Eclipse Cross PHEV

Kort fortalt

Ønsker du å bli bedre kjent med Eclipse Cross PHEV? Vi har laget noen korte filmer som gir deg en innføring i S-AWC firehjulstrekk, justering av førersete, lading, drivstoff, sikkerhetssystemer, SDA og multimedia-skjerm, Apple Carplay & Android Auto, bytting av dekksett, parkeringssensor, tidsinnstilt klimakontroll og Mitsubishi Remote Control.

Dette bør du gjøre etter årets bilsommer

Sommeren kan være en stor prøvelse for bilen, samt en oppsamler av støv, grus og annen skitt. Derfor har bilen godt av litt nøysom pleie når sommeren er på hell.

Mitsubishi L200 X Edition

Fortsetter gjerne der veien slutter

Vurderer du ladbar hybrid?

Ladbar hybrid er perfekt for deg som ønsker å kjøre på ren elektrisitet i hverdagen, og som vil kjøre helt til hytta uten å måtte bekymre deg for verken rekkevidde eller lading.

Kjøretips: Med hund i bilen

PASS PÅ DINE FIRBENTE VENNER

Planlegger du å ta med hunden din på biltur, er det noen ting du bør tenke på. Her kan du lese våre råd til hvordan du kan gjøre bilturen trygg og komfortabel for alle i bilen.

Velg en ladbar hybrid

Er du en av mange nordmenn som vurderer å vrake den gamle diesel- eller bensinbilen til fordel for en mer miljøvennlig bil?

Hva bør du velge?

Ladbar hybrid eller elbil

Med alle de forskjellige drivlinjene som er tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken type bil du skal kjøpe.

Hvordan desinfisere bilen uten å skade den?

Nå er det viktig å holde bilen ren og fri for eventuell virsuspredning. Slik beskytter du deg mot korona i bilen.

Hvorfor velge Mitsubishi Eclipse Cross PHEV?

Det er mange gode grunner til å velge nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV - arvtakeren etter Outlander PHEV som har vært Norges mest solgte ladbare hybrid 7 år på rad.

Norges fineste bilturer

Norge er ditt nærmeste ferieland og byr på en rekke spektakulære og fantastiske bilturer.

Faktasjekk

Myter og fakta: Dette bør du vite om ladbar hybrid

Lading

Hvordan lade sikkert?

Som for alle elektriske apparater er det avgjørende at også el- og hybridbiler blir ladet på en sikker måte. Her har vi samlet de tre viktigste tingene du må være klar over for sikker lading av din el- eller hybridbil.

Ladbar hybrid VS ikke-ladbar

S-AWC

S-AWC (Super All Wheel Control)  er Mitsubishi Motors' unike system for firehjulsdrift.

Kjøretips: spar penger

De fleste ønsker å utnytte bilens rekkevidde maksimalt. Les våre 13 tips til hvordan du kan kjøre mer økonomisk.

Kjøretips: med barn i bilen

Alle som har kjørt bilturer med barn vet at det kan være en utfordring, spesielt på lengre turer.

Kjøretips: sikker kjøring

5 tips og råd om sikker kjøring.