Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Mitsubishi Outlander PHEV S Edition

  Fra kr. 499.900,-*

  S Edition med ekstra sporty eksteriør og interiør som uttrykker styrke og eleganse. Her er noen av høydepunktene:

  • Elektrisk soltak
  • Sportslig hjuloppheng
  • Sportslig interiør
  • Smartphone Link Display Audio
  • 8 års batterigaranti
  • Adaptiv Cruise Control

  Alcantara seter S Edition

  Alcantara seter

  Alcantara setetrekk i kombinasjon med kunstskinn med røde sømmer. Dette er meget komfortable seter.

  Bilstein støtdempere S Edition

  Bilstein støtdempere

  Støtdempere foran og bak fra leverandøren Bilstein. Disse er blant annet godt kjent fra motorsportens verden og fra Lancer Evolution X.  

  Aluminiumspedaler S Edition

  Aluminiumspedaler

  Pedalene utført i aluminium gir bilen et ekstra sportslig preg.  

  SDA S Edition

  Smartphone Link Display Audio (SDA)

  Systemet er kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto slik at innhold fra din smarttelefon kan speiles på bilens display Merk: Android Auto er foreløpig ikke tilgjengelig for norske brukere.  


  S-AWC - et av markedets smarteste 4WD-systemer

  Outlander er favoritten når nordmenn kjøper ladbar hybrid. Det er ikke tilfeldig. Bilen har to elmotorer og en bensinmotor, og det avanserte S-AWC-systemet fordeler drivkraften på hvert av de fire hjulene avhengig av underlag og kjøreforhold. Du er sikret å komme deg frem både i byen, på landeveien og til fjells.   Drivstofforbruket for blandet kjøring er oppgitt til 0,18 pr mil** og utslippet av CO2 er på 41g/km**. Outlander ladbar hybrid leveres blant annet med LED-kjørelys, skinnseter, 360º-kamera, varme i både frontrute og ratt, adaptiv cruise control og fjernstyrt forhåndsoppvarming. Og alle modellene leveres med klasseledende S-AWC 4WD.   

  Finn din nærmeste Mitsubishi-forhandler >>

  Les mer om Outlander PHEV >>

  *Veiledende pris 01.01.2018 levert Drammen inkl. leveringsomkostninger. Frakt til forhandler utenfor Drammen og årsavgift kommer i tillegg.
  **Forbruk: 1,8 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: 41 g/km. Forbruk vil være avhengig av temperatur, topografi, utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg. Utstyrsdetaljer kan avvike fra avbildet modell. Med forbehold om ev. trykkfeil.

Kontakt en forhandler for service