Åtte gode grunner til å velge Outlander PHEV

Det er ikke alltid lett å bestemme seg for hvilken bil du skal kjøpe, og i hvert fall ikke nå som det finnes så mange alternativer med ulike drivlinjer (bensin/diesel/elbil/ikke-ladbar hybrid/ladbar hybrid.)

Les våre grunner til å velge Outlander PHEV, og avgjørelsen blir kanskje litt lettere.

1. Mye bil for pengene

Outlander PHEV er favoritten når nordmenn kjøper ladbar hybrid, og det ikke uten grunn. Selveste Autofil skrev at: «Ingen ladbar hybrid er i nærheten av å gi mer for pengene.»

2. Slutt på rekkevidde- og ladeangst

Med Outlander PHEV får du både i pose og sekk. Du kan kjøre på ren elektrisitet i hverdagen, og bensinmotoren når du skal på langtur. Du slipper å bekymre deg over el-rekkevidden, og om du i det hele tatt rekker hjem fra hytta en kald vinterdag.

3. Intelligent fremkommelighet

Med et smart firehjulstrekksystem som gir bilen optimalt veigrep, solid stabilitet og gode kjøreegenskaper, kan du nyte kjøreturen. 4WD systemet S-AWC er alltid på jobb for å passe på at du kommer deg tryggest mulig fra A til B.

4. Plass til det meste

Skal du på langtur med hele familien eller venner? Outlander PHEV har et stort bagasjerom som rommer opptil 731 liter (opp til taket), i tillegg til et oppbevaringsrom under bagasjeromsgulvet på 35 liter. Bilen kan også dra tilhenger på opptil 1.500 kg.

5. Rask levering

Mange biler har lang leveringstid, og du må i verste fall vente flere år med å få bilen i oppkjørselen din. Vi derimot har biler klare til levering, slik at du kan starte med økonomisk og smart kjøring så raskt som mulig.

6. 7 år / 140.000 km nybilgaranti

Når du kjøper deg en helt ny bil forventer du at bilen er i orden i mange år fremover. Når du kjøper en ny Outlander PHEV av en av våre autoriserte forhandlere får du en unik 7 års Norgesgaranti. Det er en fin trygghet for ditt bilhold, og verdifullt dersom du skal selge bilen senere.

7. God å kjøre

Det er ingen hemmelighet at Outlander PHEV er en stor bil. Men den er overraskende lett å kjøre. Den har gode seter, kan kjøres i lydløs elektrisk drift, og akselererer responsivt når du trykker på gassen. Utstyrt med et praktisk 360-graders kamera, er det også enkelt å parkere, selv i trange gater.

Foto: Outlander PHEV er full av sikkerhetssystemer

8. Sikkerhet i høysetet

Outlander PHEV er full av teknologi og aktive sikkerhetsfunksjoner. Med kjørefeltvarsler, blindsonevarsler, adaptiv cruise control og mye mer, kan du kjøre trygt og vite at bilen kan hjelpe deg hvis den oppdager farlige situasjoner.