Åtte gode grunner til å velge Outlander PHEV

Det er ikke lett å bestemme seg for hvilken bil du skal kjøpe, og i hvert fall ikke i disse dager når det finnes mange alternativer med ulike drivlinjer. Mange ønsker å kjøre miljøvennlig og samtidig ha fleksibilteten en elbil ikke gir. For mange er derfor en hybridbil aktuelt, men skal du da velge ikke-ladbar hybrid eller en ladbar hybrid

Om du leser våre åtte gode grunner til å velge den ladbare hybriden Outlander PHEV, så blir kanskje avgjørelsen din litt enklere.

1. Mye bil for pengene

Outlander PHEV er favoritten når nordmenn kjøper ladbar hybrid, og det er det flere grunner til. Selveste Autofil skrev at: «Ingen ladbar hybrid er i nærheten av å gi mer for pengene.»
Foto: Outlander PHEV kan kjøre på ren el i nabolaget
Foto: Lader mens du sover

2. Kjør på ren elektrisitet i hverdagen

Med Outlander PHEV får du både i pose og sekk. Du kan kjøre på ren elektrisitet i hverdagen, og bensinmotoren tar over når du skal på langtur. Du slipper å bekymre deg over el-rekkevidden, og om du i det hele tatt kommer deg hjem fra hytta en kald vinterdag.
Foto: Du kommer frem med Outlander PHEV

3. Klasseledende firehjulstrekk

Med et klasseledende firehjulstrekksystem som gir bilen optimalt veigrep, solid stabilitet og gode kjøreegenskaper kan du nyte kjøreturen, også på krevende vinterføre. Opprinnelig var firehjulstrekksystemet S-AWC (Super All Wheel Control) laget for rallybilene til Mitsubishi. Det avanserte systemet distribuerer og tilpasser kraften til hvert hjul individuelt for optimal fremkommelighet under alle kjøreforhold.

4. Plass til det meste

Skal du på langtur med hele familien eller venner? Outlander PHEV har et stort bagasjerom som rommer opptil 731 liter (målt opp til taket), i tillegg til et oppbevaringsrom under bagasjeromsgulvet på 35 liter. Bilen kan også dra tilhenger på opptil 1.500 kg.
Foto: Outlander PHEV har romslig bagasjerom
Foto: Outlander PHEV kan leveres raskt

5. Norges mest solgte ladbare hybrid 6 år på rad

Mitsubishi Outlander PHEV har i de siste årene vært en av de mest solgte bilene i Norge, uansett kategori. I slutten av januar 2020 ruller det ca 23.000 Outlander PHEV på norske veier. Bilen er også Norges mest solgte ladbare hybrid for sjette året på rad.

6. 7 år / 140.000 km nybilgaranti

Når du kjøper en ny Outlander PHEV av en av våre autoriserte forhandlere får du en unik 7 års Norgesgaranti. Det er en fin trygghet for ditt bilhold, og verdifullt dersom du skal selge bilen senere.

7. Rask levering

Mange biler har lang leveringstid. Vi har derimot biler klare til levering, slik at du kan starte med økonomisk og smart kjøring så raskt som mulig.

Foto: Outlander PHEV er full av sikkerhetssystemer

Topputstyrt Outlander PHEV Instyle+

8. Spar 35.000,-

Få med metallic lakk, vinterhjul på lettmetallfelg og fastmontert tilhengerfeste til en samlet  verdi av kr 35.000,- (inkludert monteringskostnader) - uten å betale noe ekstra!